pe tubul ala scrie de protectie dar la mod de utilizare. nu stiu ce sa zic..
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
am cumparat astazi din kaufland ceara turtle wax , am dat pe ea 40ron , cred ca este destul de bunaAttached Files
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post...........................................
Sa mai taie din ele, da-le dreaqu. Tine o luna, hai cu indulgenta 2 luni.
.................................................. .
Noi cum le spalam de 2-3 ori pe luna numai cu solutie activa, normal ca nu tine juma' de an.
Dupa cateva spalari e gata, dar macar in perioada aia ai protejat mai bine vopsaua.
In ultima vreme prefer ceara lichida ("fas-fas") merge mult mai repede si da luciu ok.
La una-doua spalari tine (si cam atat) dar avantajul e ca o faci repede lucioasa.
Comment
-
oare cu asta merge http://www.cosmeticeauto.ro/cosmetic...-polish-2.html. pasta neabraziva este ceara ?
Comment
-
Nici nu stiu daca asta e subiectul corect de postat, asa ca o sa fiu cat mai scurt.
Am niste pete de rugina ( vopseaua umflata+puncte) pe un prag si portiera, ca in pozele unui coleg de forum (eu nu am o camera buna). Cum fac sa le rezolv eu acasa? ce produse imi trebuie? vopseaua e alba la mine.
Daca e cineva amabil sa imi raspunda poate sa o faca aici sau PM. Eu in domeniu asta sunt noob, dar daca ma indruma cineva ma pot descurca, cred. Vointa am Ideea e ca vreau sa si minimalizez costurile, dar decat sa stric mai tare mai bine o las asa.
Edit: am uitat sa zic multumesc!
Comment
-
intrebare: Un prieten a revopsit masina integral pe asigurarea casco.
Revopsirea sa facut la un service Dacia care refuza sa acorde garantie pentru lucrare , motivand ca masina este in leasing si nu priveste utilizatorul garantia lucrari.
Este corecta aceasta abordare?"Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
Deloc.
Trebuie sa dea certificat de garantie utilizatorului, el fiind cel care a semnat toate actele la service si acum vor sa-l dea deoparte? Trebuia sa nu semneze devizul pentru accept la plata catre CASCO.
In contractul de leasing utilizatorul are multe obligatii, inclusiv sa mentina caracteristicile masinii. Sa sune la Vocea Clientului si sa se planga de service. Apoi la OPC.
Garantia e de 3 luni cred si de obicei nu se intampla nimic in termenul asta. E o panarama si bataie de joc, dar...e Romania si suntem obisnuiti.Last edited by mr.K; 15 November 2012, 23:17.
Comment
Comment