Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu este bine sa vopsesti discurile de frana. Nici acum nici alta data!
    [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

• Originally posted by vi_escu View Post
      Nu este bine sa vopsesti discurile de frana. Nici acum nici alta data!
      ok inteleg
      dar cum sa revin la culoarea lor originala?

mersi

Comment

• Se sterg singure cand franezi.

Comment

• Originally posted by dragosss88 View Post
          salut la toti
          am si eu intrebare
          e bine sa vopsesc acum etrierile si discurile de frana?
          sau ce sprey sa folosesc la temp de 3-7 grade C?
          singura problema e sa iei vopsea termorezistenta, ca sa nu te trezesti ca iei foc in mers.
          nu orice vopsea e buna pt etrieri
          Webshop-ul Cridem iti aduce o gama larga de accesorii auto si tuning. Nu rata ocazia de a cumpara acum online cele mai noi produse auto, la cele mai bune preturi!

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
            singura problema e sa iei vopsea termorezistenta, ca sa nu te trezesti ca iei foc in mers.
            nu orice vopsea e buna pt etrieri
            http://cridem.ro/index.php?main_page...roducts_id=976

va multumesc la toti pt sfaturi
            eu nu o sa vopsesc discul unde calca placutele de frana
            o sa vopsesc doar unde se vede rugina. si o sa vopsesc si pe spate tamburii
            tocmai mi-am luat jante de aliaj si arata rau rugina

o sa vopsesc doar ce pot, doar ca sa nu se vada rugina printre jante

Comment

• mai era cineva care a vopsit discurile fara probleme. nu mai stiu care era threadul. exact cum spune mr.K, a dat peste tot si a pus cateva frane si ramasese vopsit exact pe unde trebuie.
              doar sa folosesti termorezistenta ca sa nu se aprinda cand se incing franele

Comment

• Stie careva daca la alte masini lacul de pe vopsea este la fel de prost ca cel de pe Logan sau este o problema daciota? Stiu ca excrementele de pasare ataca lacul si vopseaua cel putin la Logan insa este de rasul curcilor sa inspectezi masina din ora in ora sa vezi excrementul.Aseara am lasat masina afara iar azi de dimineata hop si excrementul de pasaroi pe capota. L-am luat cu apa insa lacul din zona unde a fost s-a dus cu tot cu gainat. Ce puteam sa fac ? Sa cobor noaptea cu lanterna la masina sa ma uit dupa excremente? Chiar sa nu reziste 10 ore lacul de pe Logan la un amarat de gainat? Problema generala la toate marcile? Problema numai la Logan? Vopseaua nemetalizata este de vina?

Comment

• Si tabla si vopseaua sunt de rahat la logan, m-am uitat la un sandero stepway nou nout zilele trecute si nici nu mai era vopsit pe la pasajele de la rotile spate. Economie maxima

Comment

• Caroserie abraziva

Salut! Nush daca postez bine dar din ce am vazut asta este cel mai potrivit loc. De cand a venit caldura, pe masina mi se pune ceva, nu stiu ce, care imi face tabla si geamurile ca niste suprafete abrazive. Se lipeste ceva de ea, probabil din pomi, dar nu cred. Oare o trebui degresata? A mai patit careva asta, sau is eu nebun? ) Mersi anticipat!

Comment

• O parchezi sub un nuc?

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Nuc, plop...astea cam dau lipiceala aia pe masini, in spacial plopu' in perioada asta.
                        Nu-ti trebe degresare, se duce la spalare simpla.

Comment

• Si nucul lasa foarte mult perioada asta...am nuc chiar langa locul de parcare! MA DISPERA!

Si da, iese la spalare si nu ataca vopseaua!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Nuci nu am in parcare, dar plopi destui. Este foarte posibil si asta, desi pe celalalte masini si nici pe cea veche nu am vazut sa se puna asa. Multumesc pentru raspunsuri.

Comment

• Salut! Nu stiu daca am postat bine, dar incerc aici. Am avut un incident cu masina, aceasta fiind stropita cu pete de bait cu lac(cel care se da pe lemn); imi puteti sugera o solutie pentru a inlatura punctele ? tin sa precizez ca este aproape toata stropita.

Comment

• O poza ar fi buna sa vedem ce si cum arata... Ai putea scapa prin decontaminarea cu argila (auto-clay) , dar trebuia sa stii cum se aplica pentru a nu provoca zgarieturi. Nu cunosc pe nimeni din Brasov sa ti-l pot recomanda care se ocupa cu detailingul..Pune niste poze sa vedem cat de rau este...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google