Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E impropriu sa spui ca argila e pământ. E vorba de procedeul degresare/decontaminare a suprafetei lacului, cu o argila speciala, pt a adera mai bine ceara
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @nikuniku: Este reala treaba, tratamentul ala face minuni. Am citit si eu despre asa ceva. Parca dsign a facut, daca tin bine minte.
      MY CLA

Comment

• pentru a indeparta pete de lac colorat pentru lemn care a ajuns pe masina parcata prea aproape de zona unde se vopsea peretele respectiv

nici un service pe Brasov pentru decontaminare cu argila?
        Last edited by anddy; 18 July 2013, 23:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu stie nimeni in Brasov un service?

Comment

• stie cineva, o fi tarziu s-o duc acum la ceruit pentru iarna, daca s-a mai racit afara ?
            trebuie sa fie mai cald ? cunoasteti vreun loc bun si nu prea scump ? Multumesc.

Comment

• Nu o poți cerui singur?

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• E obositor.
                Ceara se da oricum pe racoare si la umbra, asa ca merge foarte bine acum. Daca mergi undeva si ti-o dau cu ceara lichida, o sa te bucuri macar cateva zile ca straluceste vopseaua. Daca ti-o vor da cu ceara solida, sa nu te taxeze cat pentru un polish.
                Cel mai ieftin-> manopera proprie. Ceara 8,33 lei (25 lei cutia/3 ceruiri)+ 2 beri pentru racit instalatia manuala.
                Last edited by mr.K; 14 November 2013, 10:48.

Comment

• la mine, pe str. moinesti mi-au cerut 50 de lei pentru ceara solida. chiar nu mi se pare mult, avand in vedere ca varianta ar fi sa muncesc.
                  si nici n-am mai facut-o niciodata. de ce sa experimentez pe masina mea ?!

Comment

• incearca la Valy KPT

Comment

• Originally posted by vali2706 View Post
                      Salut,
                      Masina mea este din 2005 si deja a inceput sa isi piarda luciul, cu toate ca sta in garaj si este spalata numai la jet de apa cu spuma activa, sau de mine cateodata la aparat cu presiune.
                      Pai tocmai aia este problema,spuma activa, buna pentru camioane care oricum au o vopsea mult mai buna dar nu si pentru auto personal.Sunt unii deranjati de praful de pe masina si fuga cu ea la spalatorie dar uita ca au logan si in felul asta ii vine mai usor de hac rugina.Pe a mea poate sa stea praful mult si bine,plus ca nu se mai sprijina toti nepoftitii de ea si nici nu sare in ochiul unora care vor sa iti lase o amintire pe vopsea cu cheia,nu de alta dar prea e curata domnule.O spal doar cand am noroi pe ea.

Ultima spalare a avut-o acum doua luni si ceva in total nu cred ca o spal de mai mult de 5 ori pe an.
                      Last edited by john Q; 14 November 2013, 14:57. Reason: Automerged Doublepost
                      "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• Pe unii ne deranjeaza antiderapantul de pe masina, iarna.

Praful ala care zici tu ca-ti protejeaza masina, de fapt se umezeste de la apa de ploaie/roua si se usuca mai greu.

Cat despre zgariat masina, tine de situatie si de caracterul infect al celui care face asta, nu de starea ei de curatenie. Ia blocheaza cu masina ta murdara o intrare undeva si vezi cum iti curata praful cu cheia un binevoitor.
                        Last edited by mr.K; 14 November 2013, 15:22.

Comment

• Pe unde circul eu mai des nu se da cu sare,doar nisip si pluguri de zapada deci nu am probleme din puctul asta de vedere iar atunci cand este urat afara prefer sa o tin in garaj,cu praful pe ea dar cel putin uscata.
                          "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• Pun si eu cateva poze cu pregatirea pt iarna.
                            In urmatoarea oridine s-a facut Spalare,Uscare,Decontaminare,Spalare,Uscare,Ceruir i. A iesit foarte bine, dar a fos mult de lucru. Aprox 8h. Cost in jur de 100 lei doar pt materiale.
                            @B997NDL Ceruirea poti sa o faci chiar daca este mai rece, dar daca doresti sa o si decontaminezi este necesar sa fie cel putin 15 grade afara sau in garajul in care o faci.
                            Attached Files
                            MY CLA

Comment

• @PRESTIGE,
                              Felicitari, arata excelent...nici nu-ti mai vine sa iesi cu ea pe strada / sosea.

Comment

• dar si sa muncesti la ea 8 ore... ceruirea as face-o mai mult pentru ce spune mr.K, antiderapant. ramane alba pana prin vara.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google