Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• curata....nota 10

Comment

• Deja s-ar murdarit...
      Multumesc!
      Originally posted by B997NDL View Post
      dar si sa muncesti la ea 8 ore... ceruirea as face-o mai mult pentru ce spune mr.K, antiderapant. ramane alba pana prin vara.
      Asta este pasiunea, as fi lucrat si mai mult daca era necesar. Cea mai mare satisfactie este sa-ti admiri munca la sfarsit...
      MY CLA

Comment

• Cand o masina e spalata si ceruita, parca merge si mai bine.

Comment

• Originally posted by PRESTIGE View Post
          Deja s-ar murdarit...
          Multumesc!

Asta este pasiunea, as fi lucrat si mai mult daca era necesar. Cea mai mare satisfactie este sa-ti admiri munca la sfarsit...
          daca era vreun bmw, poate as fi facut la fel, dar cand ies cu ea si vad mii de taxiuri...
          nu mai imi vine sa-i fac nimic, ca tot o coaja ramane.

Comment

• Eu am loganul vopsit in alb (nemetalizat) , are ceva daca ii fac o ceruire cu ceara solida ??
            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Ceara are rol de protectie si estetic, ce rau sa-i faci masinii? Si fara vopsea sa fie tabla si tot face bine niste ceara.

Comment

• Salutare.
                Am un Logan 1.5 DCI de culoare Blue marin. Banuiesc ca de la pietricelele din trafic am pe capota mai mlte ciupituri mici si se vede culoarea alba.
                Ma gandesc ca un punct de vopsea aplicat in acele locuri va proteja mai bine in timp.
                Stiti de unde pot achizitiona acest tip de vopsea la o cantitate foarte mica (nu as lua multa ca se usuca in timp) in Iasi.

Multumesc.

Comment

• Cauta mai bine un spray cu vopsea la nuanta asta. Asa, nici nu se usuca. Punctezi cu un betisor din ala pentru ureschi.
                  Cauta pe la Autocenter, e cam 30 de lei.

Mai e varianta unui stilou de retus, la reprezentata.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                    Ceara are rol de protectie si estetic, ce rau sa-i faci masinii? Si fara vopsea sa fie tabla si tot face bine niste ceara.
                    Ceara asta de prin comert are si ceva abarziv in ea, ca sa sa confere luciu.
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Are niste particule fine, asemanatoare cu cele din pasta de polish.
                      De aia nu trebuie sa freci ca disperatu', ca la polish. Doar sa intinzi ceara cu buretele, apoi stergi cu alta laveta.

Comment

• [QUOTE=mr.K;1543178] nici nu se usuca. [/QUOSalutare si multumesc de sfaturi dar nu inteleg cum adica nu se usuca daca este spray de vopsea?
                        Se va duce la spalari consecutive sau ce ai vrut sa spui?

Comment

• Tu ai intrebat asa ceva.
                          Stiti de unde pot achizitiona acest tip de vopsea la o cantitate foarte mica (nu as lua multa ca se usuca in timp) in Iasi.
                          Am vrut sa spun ca vopseaua spray o pastrezi ani de zile, fata de alte recipiente, fara a se usca.

Zilele astea la Carrefour (cel putin in Iasi) sunt reduceri la ceara solida/lichida, sampon Turtle Wax. Cam la 50%.
                          Last edited by mr.K; 26 December 2013, 21:40.

Comment

• Pentru retusuri foloseste stiloul special la culoarea masinii(cod culoare Renault indicat pe placuta ovala),iar pentru intretinere recomand polish Motip(tot in gama de culoare) care folosit de doua ori pe an(cel putin atat l-am utilizat eu) da rezultate extraordinare.

Comment

• de asta stie cineva, ceva ? e buna ? am luat anul trecut dar n-am apucat sa-l folosesc. ce tip de burete aplicator trebuie ?

Comment

• NDL lasal pe raft in debara/magazie e mai bine
                                am folosit si eu asa ceva pe capota masinii,dat cu masina de polisat,si dupa prima spalare sa albit toata capota,rezultat final revopsit capota

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google