curata....nota 10
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
Deja s-ar murdarit...
Multumesc!
Originally posted by B997NDL View Postdar si sa muncesti la ea 8 ore... ceruirea as face-o mai mult pentru ce spune mr.K, antiderapant. ramane alba pana prin vara.
Comment
-
Originally posted by PRESTIGE View PostDeja s-ar murdarit...
Multumesc!
Asta este pasiunea, as fi lucrat si mai mult daca era necesar. Cea mai mare satisfactie este sa-ti admiri munca la sfarsit...
nu mai imi vine sa-i fac nimic, ca tot o coaja ramane.
Comment
-
Salutare.
Am un Logan 1.5 DCI de culoare Blue marin. Banuiesc ca de la pietricelele din trafic am pe capota mai mlte ciupituri mici si se vede culoarea alba.
Ma gandesc ca un punct de vopsea aplicat in acele locuri va proteja mai bine in timp.
Stiti de unde pot achizitiona acest tip de vopsea la o cantitate foarte mica (nu as lua multa ca se usuca in timp) in Iasi.
Multumesc.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostCeara are rol de protectie si estetic, ce rau sa-i faci masinii? Si fara vopsea sa fie tabla si tot face bine niste ceara.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Tu ai intrebat asa ceva.
Stiti de unde pot achizitiona acest tip de vopsea la o cantitate foarte mica (nu as lua multa ca se usuca in timp) in Iasi.
Zilele astea la Carrefour (cel putin in Iasi) sunt reduceri la ceara solida/lichida, sampon Turtle Wax. Cam la 50%.Last edited by mr.K; 26 December 2013, 21:40.
Comment
-
de asta stie cineva, ceva ? e buna ? am luat anul trecut dar n-am apucat sa-l folosesc. ce tip de burete aplicator trebuie ?
Comment
Comment