Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca am gasit solutia: are sotia un lac de unghii rosu aprins( aproape ca si culoarea masinii) cu care se fac "picturi" pe unghii. Asa e la moda acuma Ma gandesc ca asta dupa ce se intareste acopera punctele zgaraiate si nu lasa loc sa apara rugina... Ati mai folosit asa ceva?

Comment

• exact aceeasi problema o am doar ca mie mi`a sarit vopseaua si sprit kitul acela alb in 2 locuri nu in 4 ...dar partea mai nasoala la mine e ca intr`unul din acele 2 locuri a inceput sa dea rugina Ce m`ati sfatui sa fac ?? Ca ma gandesc k daca merg cu ea in service sa mi-o faca trebuie sa vopseasca toata usa sau ?! Voi ce ziceti ??

Comment

• La mine nu a dat rugina ca e de ieri, dar am sa dau azi cu lac de unghii rosu si apoi peste el cu lac transparent. Sper sa tina...

Comment

• E bun lacul de unghii, ca nu lasa apa si aerul sa intre si n-o sa apara rugina.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cea mai buna protectie,in viziunea mea,este ceara lichida.Protejeaza foarte bine si se aplica la spalatorie.
            Am incercat si cu renumita ceara cu teflon dar tot mai adevarata este ceara lichida.

Comment

• Am folosit de toate dar raportat la calitate pret ceara lichida este OK.Excrementele de pasri se curata foarte usor si nu-ti afecteaza vopseaua.

Comment

• Si nici praful nu se lipeste asa usor.

Comment

• Ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns la postul #107 ?? Va rog ??

Comment

• pai eu am asa ceva la capota... tot ciobitura tot pana la tabla... am fost sfatuit sa punctez putina vopsea cu un filtru de tigara , adica se ia filtru de tigara se inmoaie in vopsea si se puncteaza usor... dar nu am avut timp so fac... am incercat cu creion si degeaba...

sigpic

Comment

• Am dat cu lac de unghii rosu, apoi transparent peste el, am lasat sa se usuce, am dus-o si la spalat aseara si nu a sarit, sta bine. Deci...o posibila solutie la ciupituri de vopsea...

Comment

• in legatura cu retusiuri mai e o varianta
                        eu un asa fac intr-o sticluta vopsea si cu un bat de chibri sau o scobitoare
                        nu stiu cu lacu de unghii cat rezist dar vopseaua e sfanta

Comment

• Help!!

In urma unei tamponari, a trebuit sa-mi repar aripa si capota. Problema e ca, nenea vopsitoru' ,nu a nimerit exact culoarea(nici nu avea cum) si se cam vede unde a fost vopsita... Cu ce sa dau sa se uniformizeze cat-de-cat?

Comment

• nik lac de unghii albastru mineral se gaseste ?? ca am si eu nevoie pt a acoperi unele portiuni

Comment

• eu am la ambele usi din dreapta asa numai ca la mine s'a razuit de peretele de la garaj la una se vede spritz-kitul si la alta tabla pe o portiune de 3 mm imi venea sa'l omor pe fratimiu ce pot face lacul de unghii oare e bun? gasesc creion la culoare (rosu toreador)

Comment

• Originally posted by benutu View Post
                                eu un asa fac intr-o sticluta vopsea si cu un bat de chibri sau o scobitoare
                                Sau cu un fir de la o matura se mai da.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google