Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lacu de unghii e o solutie daca nu e mare zgarietura. La fratelo (rosu pasion) i-am facut-o la usa (sarita binisor vopseaua, lovita usa de un idiot care nu-l stiu, cam cat unghia de la degetu' mic) cu lac rosu, ce am gasit, acum un an. Treaba e ca oricum nu e la culoare si in timp isi schimba mai tare culoarea, dar ramane acolo I-am facut-o chiar cu pensula lacului...data fiind suprafata.

PS:si eu caut un lac de unghii gri comete...foarte greu de gasit ...

Comment

• Asa e, zgaraietura nu tre sa fie prea mare. Intrebati prietenele sau sotiile daca nu au lac de unghii pe culoarea masinii, daca nu cautati la magazine de profil si le faceti cadou de ziua lor. S-ar putea sa aveti si voi nevoie la masina

Comment

• Auto Magic

Recomand cu cea mai mare caldura http://www.polish-art.ro/ . Eu am fost anul trecut cu o Corolla - mi se spircisera pasarile pe portbagaj. Mi-a facut-o omu' de nici nu ziceai ca a avut ceva vreodata. Polish profesional cu masina de slefuit in t-spe mii de straturi. La vara ma duc sigur si cu Golanu' ca mi-au facut capota de comanda ciinii comunitari

========================
        alexdonc@yahoo.com

Comment

• Cadou la fata un lac de unghii gri comete...ba ea sa-mi faca mie cadou !!! Ea a crezut ca usa e mai tare decat un stalp de fier!

Cand s-a intamplat treaba asta mi-a zis ''lasa ca ti-o fac eu...''

Comment

• Pai in cazul asta trebuie sa caute lac de unghii negru.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Va vine sa credeti???...dau cu diluant pe masina,si ma ajuta...cu ce diluant??. eeeeeeeeeeeeeeeeeee
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• La ce te ajuta? Vezi sa nu freci prea mult ca-i iei luciul.

PS: si eu mai dadeam cu diluant la Oltcit pe la usi sa o curat de bitumul de pe drumuri...
                Am dat-o si cu motorina toata toata (n-am pregatit-o pot foc!)ca cica sa-i dau luciu!...in 15 min. de mers, s-a pus un praf de un deget pe ea...

Comment

• Originally posted by Octavian___28 View Post
                  La ce te ajuta? Vezi sa nu freci prea mult ca-i iei luciul.

PS: si eu mai dadeam cu diluant la Oltcit pe la usi sa o curat de bitumul de pe drumuri...
                  Am dat-o si cu motorina toata toata (n-am pregatit-o pot foc!)ca cica sa-i dau luciu!...in 15 min. de mers, s-a pus un praf de un deget pe ea...
                  dau regulat cu diluant (o luna), de 2ani si nu a patit nimic....depinde si cu ce diluant dai....eeeeeeee...la spalarea masini nu folosesc piele ,carpa sau burete...solutie si aparat de presiune bosch
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• ce polish sa fie pt un albastru mineral? si-a lasat un nene vopseaua(sau eu i-am luat-o desi nu cred) pe aripa spate stanga, aripa ce a fost revopsita in urma unui accident in februarie.
                    indoita nu pare sa fie(cred) asa ca as prefera sa nu mai apelez la service-uri
                    totusi...zgarietura e maricica si pare destul de nasoala, insa sper ca iese, intrebarea e CU CE?

Comment

• Ia un polish universal, 3M sau Elf de preferat.

Comment

• Originally posted by mihai.gigi View Post
                        In urma unei tamponari, a trebuit sa-mi repar aripa si capota. Problema e ca, nenea vopsitoru' ,nu a nimerit exact culoarea(nici nu avea cum) si se cam vede unde a fost vopsita... Cu ce sa dau sa se uniformizeze cat-de-cat?
                        up!...

Comment

• N-ai ce sa faci. Chiar nu ai, avand in vedere ca e o portiune mare.
                          Doar o revopsire te-ar ajuta.

Comment

• andrei, daca aman treaba pana la primavara(acum e si frig si daca mai apar intre timp) are ceva? poate rugini sau ceva de genu? maine spal masina sa vad exact cat de adanca e zgarietura, daca nu a trecut de spritkit nu are cum sa rugineasca ceva presupun

Comment

• Las-o pana la primavara ca nu se intampla nimic, daca nu a ajuns la tabla (nu cred) nu are cum sa rugineasca.

Comment

• Am gasit spray pt. toate nuantele de vopsea de pe Logan !!!!!!!

Gri comete, cea mai imputinta nuanta dupa unii, uite exista si pt. asta spray, exact ca vopseaua!...si multe alte culori, pt. Logan.

Bagati la cap si nu mai cautati lacuri de unghii!!

Sprayul este de la DUPLI-COLOR (cred ca stiti dar nu ati luat in seama pana acum),
                                se num. AUTO COLOR, fabricat in Germania.

Si scrie pe romaneste: pentru autoturisme DACIA !!
                                Este si rosu pasion si altele...

Deci cautati in magazine sprayu asta si ati terminat cu jgarieturile.

Acum pt. suparafete mari nu ajunge numai sprayu, spune clar pe el: sprit chit, spray, uscare, polishare, lacuire, dar pt. suprafete mici e ideal.
                                Nu stiu cat costa ca l-am primit cadou (ce m-as face eu fara fratelo...) cred ca in jur de 13-16 lei.

Nu-i reclama...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google