Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa nu uiti....si sa faci si poze la ce unelte ai folosit...
    Just Hold Onnnnnn....

Comment

• jelly sper sa imi intelegi gluma , dar 3m-ul ala e atat de rar in romania incat il gasesti in vitan la preturi acceptabile . Defapt gasesti toata gama , doar trebuie sa te interesezi .

Comment

• Nici-o problema. O fii si in Vitan sau alte magazine dar cand am cautat nu am gasit si mi s-a oferit ocazia de a lua din Germania si mai ales ca produsul este sigur nu contrafacut

Comment

• Am luat ceara Formula 1 si lavete bumbac (pe cutie scrie ceva de tipul: 5 cotton supersoft polishing cloths) - intentionez sa fac operatia in weekendul asta.

Din descriptiile de pe eticheta ceara formula 1 - printre altele contine si microparticule polish

Comment

• Eu dupa 3+ ani si un accident (tinuta 100% afara) ma declar multumit, arata foarte bine, si inca nu am ceruit-o de vara ))
            Attached Files

Comment

• Its just a car ...

Comment

• parerea mea e foarte greu de intretinut vopseaua..mai ales cand stai la bloc si nu stiu de ce romanu a prins obicei sa-si arunce resturile de mancare pe geam..etc etc.....
                sigpic

Comment

• Vreau sa-mi revopsesc capacele de la roti.
                  Intrebare: mai trebuie folosit Primer daca vopsesc peste vopseaua originala??

Comment

• Hristos a inviat! Sa va arat loganul meu proaspat ceruit cu Silicon Glaze.
                    Attached Files

Comment

• A iesit fain.
                      Eu ii dau cu ceara solida cu carnauba. Merita sa pierzi un pic vremea.

Comment

• spulbercris de unde ai cumparat silicon glaze si cat ai dat ca si eu vreau sa imi iau.

multumesc

Comment

• Eu am cumparat produsul de la un reprezentant Amway si am dat in jur de 40 ron, dar poti incerca si aici http://www.amway.ro/catalog?category=1105. Bafta!

Comment

• Eu asta folosesc si sunt multumit de ce treaba face!
                            Attached Files

Comment

• Pai de la 3M te cred si eu ca e ok
                              Da si ceva detalii, pret, de unde putem procura, alea alea...

Oricum, din experienta proprie va spun ca dupa 4 ierni de tinut masina numai afara, se vede vopseaua care a vazut ceara si aia care n-a vazut niciodata.
                              Chit e de lucru mult, in timp merita efortul pe deplin.

Comment

• Eu am cumparat de toate, o ceruiesc de doua ori pe an si este in service de joi...ii schimba pe garantie doua usi din cauza ruginii ! asa ca.....mai bine o las in plata domnului cum o tratam pe cea de servici care nu are nici in ziua de azi vreo problema!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google