Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi pare rau sa aud asta.
    Din pacate la Logan auzi toate extremele posibile.
    Si tot din pacate o extrema cantareste cat zece pareri opuse la un loc.

La capitolul vopsa personal nu am de ce sa ma plang (inafara de zgarieturile primite din spalatorii) . Arata OK dupa 4 ani 100% afara tinuta.

Comment

• Originally posted by Octavian___32 View Post
      Pai de la 3M te cred si eu ca e ok
      Da si ceva detalii, pret, de unde putem procura, alea alea...

Oricum, din experienta proprie va spun ca dupa 4 ierni de tinut masina numai afara, se vede vopseaua care a vazut ceara si aia care n-a vazut niciodata.
      Chit e de lucru mult, in timp merita efortul pe deplin.
      Prima data am vazut la un prieten care aducea masini din Germania, mai bine zis le rula si i-am dat bani sa-mi cumpere si mie un bidon, 200 lei a facut toata afacerea cu tot cu carpele 3M antistatice.

Comment

• care stiti ce e mai bine pentru inlaturarea micilor zharieturi cere se fad la soare pe vopsesa (efectul paianjan) polisarea sau dat cu ceara?? si cum se da se pune pe carpa si se freaca (ma refer si la polish si la ceara) sau trebuie cu ceva anume.

Comment

• un amic si-a cosmetizat masina un, golf 4, cu o solutie ws platinum si este foarte multumit. am vazut si eu rezultatele si intradevar e ok. eu aveam un stalp de la portiera gazat si am dat cu un pic de pasta de aia si mi-a iesit super. el si-a scos toate zgarieturile din dreptul manerelor si alte zgarieturi fine de pe vopsea. parerea mea e ca merita sa o cosmetizezi cu smecheria asta mai ales ca pachetul e in jur de 150lei pe net
          Attached Files
          My ride

Comment

• va salut.nu am reusit sa citest tot thread-ul ca e mult si am o intrebare...am masina de 4 ani si din cauza ca tata nu ma lasa nu a vazut polish/ceara.Au aparut efectul de paianjen si zgarieturi ..unele mai adanci..altele superficiale...ca asa e la bloc.Cum e bine sa procedez?Intai spalat(clar) si dupa polish? sau altcumva cum?
            *polishul o sa il fac la o spalatorie ca nu am cum altundeva
            PS:1. polishul il fac si pe spoilere sau sare vopseaua de pe ele?
            2. din cauza drumurilor care au in compozitie mai multa smoala decat trebuie am mici stropi ..cam cat varful de ac pe spoilere si praguri...si mor...se duc la polishat?

Daca ii dau cu polish acum...cand pot sa ii dau cu ceara?Si imediat dupa polish..dau cu lac cu ceva?

Ierta-ti-mi "romanul" de l-am scris..dar sunt hotarat sa o "resuscitez"

Comment

• nimeni pe aici?

Comment

• Daca iti cumperi o masina de polishat o poti face tu acasa si iesi mai bine la pret, daca nu te duci si o faci undeva. Da merge sa polishezi si bara. Bafta!

Comment

• la polisat ai grija la partile de plastic nevopsit,normal ca poti da si cu ceara dupa nu are nimic,punctele de bitum se sterg fie cu o solutie speciala parca era pe dacia shop sau cu o carpa imbibata cu motorina,spor la treaba!

[QUOTE=dorupopa2006;995738]la polisat ai grija la partile de plastic nevopsit,normal ca poti da si cu ceara dupa nu are nimic,punctele de bitum se sterg fie cu o solutie speciala parca era pe dacia shop sau cu o carpa imbibata cu motorina,spor la treaba!uite aici linkul http://www.daciashop.ro/cosmetice-auto/deca-flash-spray
                  Last edited by dorupopa2006; 26 June 2011, 13:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by jelly View Post
                    Daca iti cumperi o masina de polishat o poti face tu acasa si iesi mai bine la pret, daca nu te duci si o faci undeva. Da merge sa polishezi si bara. Bafta!
                    Un aparat adevarat de polishat trebuie sa aibe turatie variabila, altfel te risti.
                    Jucariile ce le avem noi prin magazine la 60-120 lei sunt cu turatie constanta, sunt bune pentru ceruit. Si ''prosopelele'' alea de schimb costa cat nu fac.

Comment

• eu folosesc mereu ceara formula 1 si sampon de la sonax si isi fac treaba buna ce ma nemultumeste cu orice as da nu scap de efetul de panza de paianjen culorea masinii fiind albastru marin.........

Comment

• Originally posted by Octavian___32 View Post
                        Un aparat adevarat de polishat trebuie sa aibe turatie variabila, altfel te risti.
                        Jucariile ce le avem noi prin magazine la 60-120 lei sunt cu turatie constanta, sunt bune pentru ceruit. Si ''prosopelele'' alea de schimb costa cat nu fac.
                        Bine ca mi-ai spus si eu care vroiam sa-mi cumpar un asemenea aparat de plishat ca vazusem la Norauto la 120 lei, inseamna ca tot la mana e mai bine.

@matheo de panza aceea de paianjen orice ai face nu o sa scapi de ea chiar daca o vei polisha dupa o luna va aparea iar si culorile mai deschise au acele zgarieturi ca panza de paianjen dar nu prea se observa ca la cele mai inchise.

Comment

• Tot la mana, dureaza mult si transpiri dar freci cat trebuie.

Aparat second hand d-asta cu turatie variabila cu putin noroc se gaseste prin targuri.
                          De nou costa prea mult pentru a polisha doar masina personala.

Comment

• am folosit de curand turtle wax ceara,sunt multumit de rezultat desi nu am aparat de polisat am frecat la mana si a durat ceva pt ca aceasta ceara se intareste mai repede fiind si foarte cald afara ,pt lustru am folosit o manusa de microfibra nu este scumpa,atasez si cateva poze sa vedeti rezultatul.
                            Attached Files

Comment

• A iesit foarte OK.

Azi am spalat-o si eu si m-am pus sa-i dau o polisheala (nu ceruiala) usoara. Dar se pare ca n-am dus treaba pana la capat )) (se vede si in poza).

I-am dat un polish in special pt capota si aripa stanga, au fost vopsite la reprezentanta acum un an, dar la o privire mai atenta am observat ca nu au acelasi luciu cu restul...
                              Am reusit sa ii dau ceva mai mult luciu, trebuie si ceara, dar nu mai pot, a dat caldura...
                              Attached Files

Comment

• daca o sa-i mai dai si ceara o sa-ti iasa luciul dorit,poti incerca si acum chiar daca e cald eu am dat cu ceara spre seara dar si masina a stat toata ziua in garaj deci nu era calda tabla si am cautat un loc cu umbra cand m-am apucat de treaba,ca polish am vazut la cineva la un passat cu prevent din acela de 18 lei si cu aparat special de polisat,crede-ma face minuni dar numai cu aparat ca am luat si eu si am dat la mana si ai de frecat la greu si rezultatul nu e acelasi,oricum bafta la lustruit!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google