Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unde se gaseste? poti sa imi dai o firma sau un link sa stiu ce sa cumpar ca la piese auto nu este decat deaia de 25 lei care cred ca ii destul de slaba...
    MY CLA

Comment

• Ba nu, este foarte ok, cam pe acolo sunt preturile.
      Chiar nu are rost sa dai dublu pt o operatie care daca nu iese de prima data, o poti repeta.
      Polishurile profesionale daca nu stii ce sa alegi, poti sa gresesti in utilizare fara sa mai poti remedia ce ai stricat...

Uite spre exemplu pt scoaterea zgarieturilor iti recomand Prevent (e unguresc) sau Formula1, asta din urma l-am folosit mult.
      E chiar inofensiv, adica poti sa freci bine ca nu ia din lac prea mult, repeti operatia de doua-trei ori si iese o treaba buna.
      Mai bine un polish mai slab (cu granulatie fina) pt amatori, pt ca ai control mai bun.
      Il gasesti prin benzinarii, 15-16 lei tubul si iti ajunge...mult si bine (2 ani m-a tinut)

Poti sa faci cu el si toata masina, e OK, rezultatele (daca ai chef de frecat) sunt de invidiat.
      Iii mai tragi o frecare u ceara si ai un luciu de raman toti cu gura cascata, iti spun din experenta )))
      Din pacate acum dupa 5 ani...cam m-am lenevit si nici timp nu prea mai am.
      Attached Files
      Last edited by Octavian; 22 March 2012, 19:08.

Comment

• Originally posted by Octavian View Post
        Uite spre exemplu pt scoaterea zgarieturilor iti recomand Prevent (e unguresc) sau Formula1, asta din urma l-am folosit mult.
        Am folosit si folosesc Prevent-ul; am si acum cam 1/2 de tub in masina. Am scos multe zgarieturi finute.
        La vechiul logan am frecat toata masina; e o munca obositoare si cere multa rabdare, dar se merita.
        Acum, vorba lui Octaviam mi-e lene...
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by Octavian View Post

Poti sa faci cu el si toata masina, e OK, rezultatele (daca ai chef de frecat) sunt de invidiat.
          Iii mai tragi o frecare u ceara si ai un luciu de raman toti cu gura cascata, iti spun din experenta )))
          Din pacate acum dupa 5 ani...cam m-am lenevit si nici timp nu prea mai am.
          dar aparatele de polishat care se gasesc pe piata nu sunt bune? am vazut in cora. si veau si separat discuri cu diverse granulatii.

Comment

• Aparatele care le vezi prin magazine (gen Metro, Sellgros) sunt un rahat, nu au turatie variabila si risti f mult sa iei (pt ca NU ai control) prea mult din stratul de lac.

O scula ca lumea de polishare costa mult si nu merita doar pt uz personal (doar daca chiar n-ai ce face cu banii).
            Ramane varianta ''ad labam'' ) , obositor cum spune si Iancu, dar SIGUR.

Cu ''chestia'' aia la 60-100 lei care se roteste ca proasta poti eventual sa o folosesti la ceruire.
            Dar lavetele de schimb costa cat NU fac defapt...

Comment

• multumesc,o sa vad la piese auto ce au si daca nu gasesc ceva bunicel ma duc la o benzinarie ce mi-a aratat la magazin era un tub ca si o pasta de dinti....
              MY CLA

Comment

• Da, asa arata Prevent-ul spre exemplu.

E ceva mai abraziv decat ce am pus eu in poza (Formula1 Scratch Out), dar face o treaba minunata, desi e relativ ieftin.
                Mi s-a parut mai OK decat Formula1.

Comment

• Asa se prezinta Prevent-ul; ca un tub de pasta de dinti din ala mare.
                  Scuze;se postase.
                  De remarcat luciul pe care il lasa dupa folosire; grija mare insa sa nu dati cu el pe plastic nevopsit.
                  Last edited by IancuMIC; 22 March 2012, 20:06.

Comment

• mai bine faci ceva profi. dai 2 meleoane si iese ceva bine si frumos.

Comment

• sincer nu stiu ce firma ii doar am intrebat daca are si mi-a aratat un tub si a zis ca ii 20 25 lei cam asa dar nu m-am uitat atent la firma....maine daca am timp ma duc pana acolo...
                      MY CLA

Comment

• E cu 2 taisuri polishatul la profesionisti, daca nu-i deosebesti pe cei care au doar ...scule profesionale; trebuie si mana.

Comment

• decat sa dau 200 lei pe polish mai bine mai pun 150 si vopsesc bara la dacia si asa ii invatata cu vopseaua...zici ca ii blestemata tot mereu ii zgariata ) o data am schimbat-o si de 2 ori am vopsit-o in 4 ani restu masinii numai odata a fost atins de unu cu scuteru...)
                          MY CLA

Comment

• Sustin.
                            Atentie la astia care cica fac polishare la masina ! pe 200-300 lei.

Multi habar nu au ce fac !! Numai luciu sa iasa si e ok...nu e deloc asa.

O polishare cat de cat profi incepe undeva de la 600 lei in sus.

Comment

• atunci daca imi cer 2-300 de lei si eu le dau 1000, iese super belea.. glumesc. cred ca se face f bine si cu 2-3 sute pt ca nu stiu cine le-ar da 600. sa fim seriosi. are dreptate prestige, mai bine o vosesc sau ii dau un lac integral la banii aia.

Comment

• unde scrie granulatia sau de unde imi dau seama cum e??? o aplic pe vopseaua uscata?
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google