Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lacul este ultimul strat, indiferent de vopsea. Daca nu are lac, nu are si gata.

Cui trimit rama ?
    sigpic

Comment

• de ce crezi tu ca optiunea de vopsea metalizata e 500 euro?
      Optiunea e 1210,06 lei in momentul asta, aproximativ 270 de euro.
      Niciodata n-a fost optiunea de vopsea metalizata 500 de euro la Dacia, la alte marci, da.

Se spune ca cele cu vopsea metalizata au un strat de lac in plus, dar asta e la capitolul zvonuri, nu stie nimeni daca e adevarat, doar cei din fabrica.

Oricum, si cele cu vopsea nemetalizata au strat de lac.
      Problemele cele mai mari cu matuirea au aparut la rosu passion, perioada 2045-2006. N-am vazut alte nuante de vopsea nematalizata, matuita.
      Last edited by mr.K; 12 June 2012, 11:39.

Comment

• Loganurile alea rosii de le vedem pe strazi matuite de parca au fost luate la smirghel au avut lac amestecat direct in vopsea din fabrica

mai exista si unele albastre vopsite la fel.

Comment

• a mea cand am fost la meridian sa o revopsesc pe casco mi-au vopsit cu lac in vopsea. Intr-un an de zile masina este zgariata pe toate fetele. La orice atingere de frunze, de omanei da praf....

Blue marin

Comment

• Adica astia de la Renault au inventat ceva nou (lac in vopsea) cand pe un Mercedes nou se vede clar lacul, astia fiind mai traditionalisti?
            Sau au ajuns cei de la Renault la un asemenea hal de nepasare ca fac orice pentru miscorarea costurilor prin reducerea numarului de acoperiri si a timpului de uscare? Eu ma mir ca inca se mai vopsesc masinile la Mioveni si nu le dau cu tabla goala/nuda.

Sa spuna clientii ca au cumparat "Sageti argintii".
            Bine, sagetile de la Mioveni ruginesc in 2 saptamani, cu tabla nevopsita si in 2 ani cu tabla vopsita.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
              Sau au ajuns cei de la Renault la un asemenea hal de nepasare ca fac orice pentru miscorarea costurilor prin reducerea numarului de acoperiri si a timpului de uscare?
              ala-i jocu'

de lac in vopsea nici eu nu am mai auzit, nici nu credeam si puteam sa jur ca nu exista....... decat la Dacia, masina tuturor posibilitatilor

Comment

• Da,asta cu lacul in vopsea asta ecologica o stiu si eu tot de la cineva care si-a revopsit-o la Dacia.Oricum nici cu vopsea metalizata nu e mare branza,tot sare vopseaua.Eu am culoare rosu passion masina din 2008,de la doi trei metri se vede lucioasa dar cand te apropii de ea se vad zgarieturi in draci plus matuiala.Si la culoarea asta daca lasi masina murdara raman pete de asta o spal de fiecare data cand se murdareste de noroi
                "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• Rosu passion e pariul pierzator ca si culoare la Logan. Si-apoi ma-ntreb, ce va trebuie masini rosii? Singura masina pe care as vrea-o pe rosu ar fi Ferrari, nu Logan.

Comment

• e mai dA curse.

Nu o mai tineti in soare timp indelungat
                    sigpic

Comment

• Este o culoare frumoasa,se asorteaza cu stopurile mr.K si cum bani de ferarri nu am...

Cu 1.4 curse?Cu cine?

Da sta in soare,nu am garaj
                      Last edited by john Q; 12 June 2012, 15:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                        Loganurile alea rosii de le vedem pe strazi matuite de parca au fost luate la smirghel au avut lac amestecat direct in vopsea din fabrica

mai exista si unele albastre vopsite la fel.
                        a mea e tot blu navy 2009 si mi-au spus clar la Dacoserv ca lacul e amestecat in vopsea. la toate loganurile nemetalizate si asta din fabrica..
                        daca o sa reusesc vreodata s-o revopsesc (desi la cat costa ...) o sa-i dau min 2 straturi de lac.

Comment

• Dar nu se poate face un polish si pe urma cateva straturi de lac peste?Intreb si eu,nu se poate?

Si la urmatoarea polishare sa se ia din lac,nu din vopsea?
                          Last edited by john Q; 12 June 2012, 15:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pe capota am "varsat de vant" e ciupita toata de pietricele. nu stiu de unde ca nu merg "afara" cu ea. poate max 2% din timp. la fel zgarieturi. am observa ca la vopseaua asta eco pe baza de apa si cu lacul in amestec, nu exista zgarieturi superficiale. cap toate sunt pana la grund sau pana la tabla. vopseaua e o porcarie

Comment

• la modelele PH2. chit ca sunt ne-metalizate cica nu ar mai fi lac in vopsea ci strat separat peste vopsea

Comment

• Urme de griblura pe capota de obicei sunt de la masina din fata daca nu pastrezi distanta,Daca ai ghinion te poti trezi si cu cate un "meteorit" in parbriz.Se poate acoperi partea din fata a capotei

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google