Apa la 30 de grade e ok, apa calda inseama altceva in viziunea mea, nu neaparat clocotita, iar dilatarea brusca a tablei nu face bine la vopsea. Eu n-am incercat sa vad efectul , asa spun la spalatorie.
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
am o intrebare...
cum se apropie iarna, si daca va fi la fel ca iarna trecuta (desi am auzit la tv ca va fi mai grea) masina va sta frumos in fata blocului pana se duce zapada.
eu o am parcata pe o strada intens circulata si destul de ingusta (Moinesti pr baie'ii din Militari ) unde au tot aruncat sare si masinile mi-o aruncau pe a mea.
anul asta a fost nevoie de un polish ca sa scot petele de sare ce au aparut pe sub chedere.
intrebarea era: merita s[ iau o prelata ? va proteja sau mai mult strica ? multumesc pt rabdare.
Comment
-
ce parere aveti de ceara asta, si de produsele W5?Attached Files
Comment
-
Luati din asta si o sa fiti multumiti. Eu folosesc de 3 ani.Attached Files
Comment
-
de ceara asta ce ziceti
Comment
-
adevarul e ca si mie mi-e lene. poate gasesc 100 de lei sa o fac la o spalatorie. aveau la lidl si tuburi cu polish ceara. n-am inteles ce inseamna si cum se poate aplica cu o carpa.. poate edoar ceara. cica con'inea si ceara carnaub. as fi vrut s-o fac pt iarna. dar cred ca dureaza minim 2 ore...
Comment
Comment