Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apa la 30 de grade e ok, apa calda inseama altceva in viziunea mea, nu neaparat clocotita, iar dilatarea brusca a tablei nu face bine la vopsea. Eu n-am incercat sa vad efectul , asa spun la spalatorie.

Comment

• am o intrebare...
      cum se apropie iarna, si daca va fi la fel ca iarna trecuta (desi am auzit la tv ca va fi mai grea) masina va sta frumos in fata blocului pana se duce zapada.
      eu o am parcata pe o strada intens circulata si destul de ingusta (Moinesti pr baie'ii din Militari ) unde au tot aruncat sare si masinile mi-o aruncau pe a mea.
      anul asta a fost nevoie de un polish ca sa scot petele de sare ce au aparut pe sub chedere.
      intrebarea era: merita s[ iau o prelata ? va proteja sau mai mult strica ? multumesc pt rabdare.

Comment

• Prelata protejeaza de razele soarelui si de praf. Dar cand se umezeste, face mai mult rau la tabla, impiedicand evaporarea rapida a apei. Daca mai adaugi si sarea in peisaj, sta prelata imbibata cu saramura prea mult pe masina.

Comment

• chiar daca e prelata impermeabila ? si daca o pui pe masina pe uscat...
          si la asta as mai plusa cu o cear[ solida data la meseriasi, nu de mine.

Comment

• Oricum se face codens sub prelata, dar nu mai ajunge sare la tabla.

Comment

• m-am gandit ca se face condens. desi daca sta cu troianul de zapada pe ea e cam acelasi lucru. nu ?

Comment

• Nu. Troianul "respira". Prelata, nu. Stii cum sta iepurele acoperit de zapada.

Da bre zapada de pe ea si gata.
                Last edited by mr.K; 18 October 2012, 23:20.

Comment

• ai dreptate mi-a placut asta cu iepurele.. dar loganu' e testoasa

Comment

• ce parere aveti de ceara asta, si de produsele W5?
                    Attached Files

Comment

• stiu.. lidl. am luat si eu dar mi se pare f tare. a trebuit s-o incalzesc (vara) ca s-o intind putin. mare chin

Comment

• am fost astazi in lidl sa cumpar ceara w5 , era o cutie desfacuta , este extrem de tare nu am mai cumparat, cred ca este un chin sa o dai pe masina

Comment

• Luati din asta si o sa fiti multumiti. Eu folosesc de 3 ani.
                          Attached Files

Comment

• de ceara asta ce ziceti

Comment

• Ceara lichida nu va sta pe masina decat pana la prima spalare. Ceara solida sta macar o luna.
                              Din categoria "imi e lene" gasesti si sampon cu ceara. Speli masina si la final straluceste.
                              Dar... nu se compara cu ceara solida.

Comment

• adevarul e ca si mie mi-e lene. poate gasesc 100 de lei sa o fac la o spalatorie. aveau la lidl si tuburi cu polish ceara. n-am inteles ce inseamna si cum se poate aplica cu o carpa.. poate edoar ceara. cica con'inea si ceara carnaub. as fi vrut s-o fac pt iarna. dar cred ca dureaza minim 2 ore...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google