Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• recomand si eu acea ceara care a spus si mr.K
    sigpic

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
      adevarul e ca si mie mi-e lene. poate gasesc 100 de lei sa o fac la o spalatorie. aveau la lidl si tuburi cu polish ceara. n-am inteles ce inseamna si cum se poate aplica cu o carpa.. poate edoar ceara. cica con'inea si ceara carnaub. as fi vrut s-o fac pt iarna. dar cred ca dureaza minim 2 ore...
      Cu o cutie de ceara de 25-30 lei ceruiesti masina de 3-4 ori.
      Cumperi cateva doze de Heincken si sa vezi ce usor trece timpul.
      La spalatorie arunci cu banii, cand te poate costa mult mai putin.

100 lei- 10 lei (ceara)-10 lei (niste lavete pe care le vei folosi si dupa aia)=80 lei.

Zi un job care iti ofera 80 lei net pe o ora si jumatate de lucru, in aer curat si fara sa stea careva de capul tau.
      Last edited by mr.K; 30 October 2012, 10:19.

Comment

• asta asa e dar masina de polishat ?! ia luciu "by hand" ?

Comment

• Ia si luciu by hand )
          Attached Files

Comment

• Pai ceara se da by hand, la manuela, nu cu masina de polishat cumparat din targ Vitan sau de pe raftul vreunui supermaket.
            O sa stricati lacul cu rotitoarele alea. O masina de lustruit profesionala nu costa intre 50-100 de lei, ci mult mai mult.

Comment

• eu mi-am achizitionat de curand Collinite 476s Ceara Auto permanenta si astept sa se faca frumos afara sa o dau sa vad cum este
              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• daca mai prind vreo zi prielnica, o fac. vreau s-o protejez de sare cat se va odihni la iarna.
                noroc ca am michelin a4 si n-o ia la vale cu frana de mana trasa.
                dar aia din lidl, la tub o fi buna ? cred ca e mai usor de aplicat si cica ar contine ceara carnaub.

Comment

• am cumparat eu http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl...ndex_14067.htm ieri cand am fost la lidl , sambata sau duminica daca este vreme frumoasa am sa-l incerc , si iti spun rezultatul .am dat pe ea 6,49lei nu cred ca este prea straluciata la banii astia are 150ml

Comment

• Crema aia
                    conţine ceară de Carnauba
                    Nu e ceara, propriuzis. Incercati, ce sa zic. Eu cand ceruiesc masina nu ma gandesc la estetica decat ca fapt secundar, ma intereseaza protectia oferita de ceara.

curăţă, lustruieşte şi întreţine, oferind o strălucire de durată
                    este eficient chiar şi pentru straturile de vopsea afectată
                    conţine ceară de Carnauba
                    Cuvantul "protectie" nu apare. "Intretine" poate insemna orice, inclusiv ca accentueaza nunata vopselei.

Comment

• Originally posted by vyalli View Post
                      eu mi-am achizitionat de curand Collinite 476s Ceara Auto permanenta si astept sa se faca frumos afara sa o dau sa vad cum este
                      Asta DA; "marfa" nu gluma.
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by vyalli View Post
                        eu mi-am achizitionat de curand Collinite 476s Ceara Auto permanenta si astept sa se faca frumos afara sa o dau sa vad cum este
                        sa ne spui si noua vyalli cum este dupa ce dai cu ea, vad ca este destul de scumpa, 75 de RON...

Cred ca e de calitate, asteptam si noi sa ne spui rezultatul
                        sigpic

Comment

• o sa pun poze la my ride cu siguranta....

eu am vazut ceara asta la colegii mei si aratau masiniile intr-un mare fel. prietenul meu mi-a zis ca ma tine ceara asta sa dau masina de 15 ori cel putin

Comment

• E doar o ceara, nu o solutie minune. Mai sunt mii de produse similare ca performante.

Ceara permanenta Collinite 476's este o ceara carnauba groasa ambalata intr-o cutie de aluminiu, ce aminteste de cerurile pasta de acum 40 de ani. De asemeni are aspectul si consistenta pe care o astepti de la o ceara de calitate: O pasta groasa ce da impresia unei protectii durabile.
                            Si chiar este durabila deoarece Ceara permanenta Collinite 476's o sa dureze un an intreg prin ploi, zapada si soare.
                            Sa mai taie din ele, da-le dreaqu. Tine o luna, hai cu indulgenta 2 luni.
                            prietenul meu mi-a zis ca ma tine ceara asta sa dau masina de 15 ori cel putin
                            Daca e cutia de 300 de grame, prietenul tau nu e sincer.

Comment

• ceara asta mai mult de 2 luni nu tine pe masina ....au inflorit-o aia acolo

Comment

• Exact. Dar merita sa o dai macar din 3 in 3 luni.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google