Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 3 luni amarate am avut la reprezentata Dacia de fiecare data. Cred ca mai am un deviz, o sa ma uit. Niste hoti, dar vopseaua e ok si peste 2 ani.

Comment

• Si eu am vopsit recent anumite elemente de pe masina si am garantie 1 an (au vopsite la un service care lucreaza cu asiguratori(Rca+casco) . Tin minte cand am vopsit masina la IPSO Otopeni am avut 3 luni garantie la vopsea (acu 2 ani) , am avut "noroc" ca mi-a sarit vopseaua de pe bara fata in garantie si a 2-a oara au nimerit "reteta".

Comment

• In concluzie, fiecare da garantie fix cum ii convine.

Comment

• Azi dimineata impreuna cu prietenul meu am dat "iama" in biroul sefului de service hotarati sa obtinem hartiile pentru garantia lucrarii....

Dupa indelungi parlamentarii ,ton ridicat, etc....seful de service se hotarase sa ne dea hartia...cand surpriza....apare patronul "burticanos" al service-ului care pe un ton de " traficant de alcool din ani 30" un fel de "Al Capone" a sarit ca ars gata sa o dea in meciul de box al vieti lui.....

Evident ar fi pierdut meciul fara doar si poate dar ....noi...am fi ramas ca doi fraieri pacaliti de un service care nu isi merita sigla Dacia pusa la intrare.. ....Ne-am hotarat sa plecam nu inainte de-a lasa cateva reclamatii la OPC , firma de asigurari, firma de leasing......

Firma de asigurari a facut poze la masina si a descoperit ca masina desi a fost revopsita integral, nu s-au aplicat toate fazele tehnologice ale acestei operatiuni..Mai exact ! Nu s-a matuit si grunduit vechea vopsea astfel incat, noua vopsea aplicata sa acopere integral si uniform masina , in plus ....peste stratul de vopsea nu sau aplicat mai multe straturi de lac si nu s-a introdus masina in cuptorul de coacere....desi in deviz ...service-ul a trecut toate operatiunile respective.......Sincer sa fiu am ramas cu ochii holbati si eu si prietenul meu ...noi n-am sesizat chestiile astea...... dar.....cand ne-am aplecat si am privit mai indeaproape masina am vazut vopseaua veche pe unele portiuni neacoperita ...

Prietenul meu a ramas fara cuvinte ...cu greu reusind sa mai adauge ceva la intrebarile celor de la firma de leasing......

Directorul de la asigurari a pus mana pe telefon si a sunat la service....A facut un scandal monstru cu "Al Capone" si se pare ca acesta din urma intre meciul de box pe care si-l dorea cu noi si meciul de box cu directorul de la asigurari i s-au "muiat" picioarele . Cei de la asigurari i-au zis clar ca daca nu rezolva problema cu revopsirea integrala de data asta ''Free" a masini o sa-i faca o plangere la politie pentru ''frauda''

Acum.....

Al Capone il suna disperat pe prietenul meu sa duca masina din nou in service....

Prietenul meu nu mai are incredere in ei si se teme ca nu cumva "Al Capone" sa se razbune pe el si pe masina pentru tot ce a facut,...... sa-i mestereasca masina in asa fel incat sa isi razbune incapacitatea de-a efectua o simpla reparatie de revopsire .....

Sincer sa fiu il cred in stare pe acest individ dupa felul in care sa comportat si manifestat in fata noastra....

Cei de facut in situatia asta!!!
          Last edited by adonis33; 16 November 2012, 13:03.
          "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

• Din experienta it ispun ca daca nu ti-a facut o treaba buna din prima nu o va face nici acum. El va incerca sa respecte cat de cat "tehnologia" de vopsire, dar pe termen lung masina tot nu va fii vopsita bine. Eu am avut de vopsit spoilarele , si mi-a tinut masina trei zile,ca trebuie curatat si pregatita pentru vopsit si la final a iesit cu pete. Ne-am certat ca la usa cortuluisi dupa multe amenintari a zis sa vin peste o saptaman si mi le vopseste din nou(la colturi nici nu le vopsise, era scursa vopseaua ). Logic ca ma-m dus inapoi si au iesit ceva mai bine, dar dupa vreo 2 luni si multe ploi petele au revenit.
            Aaaa si la service respectiv am mers cu o recomadare solida, a sunat cineva inainte ca naaa " sa nu fie probleme".
            Deci mergi frumos la asigurator si spunei ca tu nu iti duci masina inapoi, mergi la alt service rezolvi problema si Al Capone plateste.
            Cand mergi la alt service nu iti fa programare telefonic si mergi personal, le spui care este problema si daca pot sa te ajute, fa si un set de poze la masina si cere o inspectie amanuntita asiguratorului, dar spune-i ca tu vrei rezultat in scris cu stamplia lor. Daca te intreaba pentru ce le spui ca ii dai in judecata pe toti, daca nu vrea sa iti dea mergi in alta parte, ar fii bine sa mergi oricum pentru inca o constatare, nu te lasa induplecat asa de usor, poate peste un an o sa iti para rau cand te uiti la masina.
            Last edited by Roco; 16 November 2012, 13:38.

Comment

• Daca ii vopseste masina moca , ce are de pierdut ?(poate doar timp , ceea ce a pierdut si pana acum) Si vorba aia , razbunarea este arma prostului . Se duce cu ea la aia si o lasa , daca o fac bine , bine . Daca nu , iar o sa ii inmoaie picioarele tipul de la asigurare .

Comment

• Nu are nimic de pierdut..... poate ii pocneste vopseaua exact cand a expirat garantia lucarii, si na poate peste ceva timp o sa ii apara si niste pete de rugina ........... da nimic de pierdut.
                Apropo oricum si-o vopseste moca (nu a platit nici prima data ca plateste asiguratorul, daca am inteles bine)

Comment

• Destul de complicata situatia ! Te poti duce la acelasi service dar daca prima data n-au reusit lucrarea..... la a doua incercare nu vor reusi nici atat !

In plus pot face in asa fel incat sa umble pe la masina la partile mecanice sau electronice si dupa ce pleci din service sa o ia masina razna....sa nu te mai intelegi cu ea ! O pot face doar din razbunare ,nu?!

Comment

• Preventu-ul se poate folosi si pentru faruri? Ma refer la pasta... Sau mai bine iau xerapol? Am niste zgarieturi fine pe faruri...
                    MY CLA

Comment

• Poti freca si pe faruri/stopuri, dar nu se va intampla nimic deosebit.
                      La stopuri de observa ca le da luciu, dar nu scoate zgarieturile fine.

E polish special de faruri, mult mai indicat decat alte experimente.

Comment

• iar a venit iarna si iar am portierele albe de sare sau carbonat de calciu, sau ce-o mai fi si de-abia anul trecut am facut polish. nu ma mai pot risca inca un an de acum incolo. credeti ca e o problema daca pun niste otet in apa cu care vreau sa mai scot din albeata ?

Comment

• Incearca pe o portiune mica si vezi apoi rezultatul....Eu cred ca nu se va intampla nimic daca o speli bine inainte ,apoi o stergi cu o carpa cu otet apoi o clatesti bine cu apa si o stergi din nou cu putina ceara ....Va iesi impecabil...

Comment

• multumesc pentru sfat.

Comment

• Vreau sa vopsesc integral o autoutilitara culoare metalizata ,gri, marca Fiat.

Cine imi poate zice unde pot face aceasta lucrare , un service cu pret rezonabil sau un meserias bun cu experienta si aparatura necesara.
                              Un nr de telefon ar fi ideeal .

zone vizate ;Bucuresti, Craiova, Pitesti, Ploiesti,

Comment

• salut la toti
                                am si eu intrebare
                                e bine sa vopsesc acum etrierile si discurile de frana?
                                sau ce sprey sa folosesc la temp de 3-7 grade C?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google