Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Partea de deasupra este pictata mai mult, sincer chiar nu stiu ce sa fac; am incercat cu un polish fin intr-un colt dar fara nici un efect.
    Attached Files

Comment

• Sunt mari sanse sa le scoti cu argila medie, cauta pe internet pe meguiars, chemical guys,au asa ceva, si mai trebuie un lubrifiant pt argila te va costa vreo 70-160 lei dar le elimini eu asa am scos gazarea cu vopsea.Gasesti pe internet tutoriale cum sa folosesti acea argila ai grija poti matui lacul daca nu folosesti un lubrifiant bun.

Comment

• Aici gasesti argila...Pe site-urile romanesti de cate ori am cautat argila medie nu prea am gasit sau era stoc epuizat.. Aceasta argila o poti folosi doar cu apa pe post de lubrifiant. La restu iti trebuie ONR ..

Comment

• va multumesc pentru sfaturi. ma documentez putin si sper sa rezolv problema

Comment

• A folosit careva creion lac corector vopsea pentru rezolvarea zgaraieturilor mici de pe caroserie? Am gasit unul in Real la 15 ron si nu stiu cat de bun o fi. Cica se foloseste la orice tip de vopsea si ca rezolva orice zgaraietura superficiala fara a mai fi nevoie de creion cu vopsea in el.

Comment

• la 15 lei poti sa incerci. ce pierzi ?

Comment

• Am folosit eu, la prima spalare zgarietura a reaparut ca prin minune
                sigpic

Comment

• la 15 lei poti sa tot dai cu el intre spalari.

Comment

• Originally posted by karlos12 View Post
                    Stie careva daca la alte masini lacul de pe vopsea este la fel de prost ca cel de pe Logan sau este o problema daciota? Stiu ca excrementele de pasare ataca lacul si vopseaua cel putin la Logan insa este de rasul curcilor sa inspectezi masina din ora in ora sa vezi excrementul.Aseara am lasat masina afara iar azi de dimineata hop si excrementul de pasaroi pe capota. L-am luat cu apa insa lacul din zona unde a fost s-a dus cu tot cu gainat. Ce puteam sa fac ? Sa cobor noaptea cu lanterna la masina sa ma uit dupa excremente? Chiar sa nu reziste 10 ore lacul de pe Logan la un amarat de gainat? Problema generala la toate marcile? Problema numai la Logan? Vopseaua nemetalizata este de vina?
                    A mea a stat cu excremente de pasare pe ea cred ca aproape 4-5 zile, dupa ce am spalat-o, m-am uitat in locurile unde au fost excrementele , dar nu am nici o problema.
                    Mentionez ca o dau cu ceara in fiecare luna, mai protejeaza si ceara asta cat de cat.
                    sigpic

Comment

• normal ca, daca o dai cu ceara, n-are nimic. dar chiar in fiecare luna ?! e ceara sau crema cu ceara care se aplica cu carpa ? ceara merge numai la masina de polishat.

Comment

• Ceara pasta merge la mana data. Aveti grija cu masinile de polishat, poate ardeti vopseaua. Sunt o groaza de chestii la 50 de lei bucata vandute ca masini de polishat.

Ceara lichida tine doar pana la prima spalare. E buna ca face masina sa straluceasca, utilitatea ei e relativa.
                        Last edited by mr.K; 30 May 2013, 10:14.

Comment

• daca e pasta, dar aia nu prea mai e ceara 100 %. eu am luat o ceara care trebuia incalzita cu feonul ca sa se inmoaie cat de cat. )
                          ma refer la ceara la "borcan", nu la tub care are excipient.

Comment

• Eu ma refeream la ceara ala cutie, gen Formula 1 cu carnauba. La caldura, e ca si crema de ghete.

Comment

• Ceara crema tine 3 sau 4 spalari daca e aplicata corect. Mai ales daca speli cu sampon cu ceara, inca se vea effectul de beading al apei pe vopsea.
                              Problema e ca degeaba dau eu cu ceara daca vine un babuin si da cu cheia pe ea.
                              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Pai ce vina are vopseaua ca noi locuim intr-o tara bananiera? Cand e furtuna, se ridica praful in oras fix cum am vazut la TV ca se intampla in desert cu nisipul.
                                In alte orase din alte zari, strazile se spala cu sampon iar masina ramane curata mai mult de o saptamana. A mea e murdara dupa 2 zile.
                                Ii dau cu ceara doar ca imi place sa vad cum curge praful de pe ea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google