Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am gasit la Pic Craiova o ceara Turtule wax rosie. Va intreb , este posibil sa schimbe nuanta masinii daca nu e chiar aceeasi culoare? E vreo 30 ron

Comment

• Sigur nu.Si eu folosesc ceara,care este crem si nu a influentat culoarea masinii care este albastru indigo.

Comment

• Nu cred ca m-ai inteles. Asta e speciala pt rosu , adik asta e din aia de intensifica culoarea! Tu tot din asta ai sau e ceara normala care e crem ca asa sunt cerurile?

Comment

• Sincer,nu am auzit de ceara care sa intensifice culoarea.Dar nu te contrazic.Asa o fi.Eu am intalnit ceara de culoare crem,alb si galbui.Dar de ceara care sa intensifice culoarea....In sfarsit,eu zic sa intrebi pe la cei care se ocupa de detailing auto.Ei sigur stiu.De exemplu,poti pune intrebarea asta aici,si in mod sigur cineva competent iti va raspunde.Succes. http://www.magazinpiese.ro/phpBB2/index.php

Comment

• Eu asa ceva folosesc, de la ArmorAll (Made USA)

Zilele trecute am spalat Focusul lu' fratello (de o luna), tot gri ca si comeata mea. Se vedea de la o posta ca a mea lucea mai tare (desi are un an masina).
            Attached Files
            Last edited by Octavian; 29 May 2008, 22:51.

Comment

• Ok, va multumesc.

Comment

• I-am tras si eu o ceruire cu ceara SONAX si dupa o munca de vreo 45 min pot sa spun ca ma declar multumit de rezultate,parca praful nu mai sta asa de mult pe ea si culoarea s-a mai intesificat.Una peste alta eu zic ca merita.Urmatoarea ceruire in august cu ocazia plecarii in concediu peste granita sa dea si ea bine la strainezi.
                PS de la sonax am mai luat si un spray ptr bord cu parafina si alea,alea "ptr un luciu intens",dar al dracu e mat de zici ca am dat cu praf pe bord,naspa de tot,dare,matuiala etc.
                KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• 45 de min...E super timpul
                  Eu cel putin una ora frecam

Comment

• E bine s-o ceruiesti macar o data pe luna,ca la conditiile noastre atmosferice cu mult praf si mai ales acum cand a inceput sezonul ploilor acide....

Comment

• Originally posted by Octavian___28 View Post
                      Eu asa ceva folosesc, de la ArmorAll (Made USA)

Zilele trecute am spalat Focusul lu' fratello (de o luna), tot gri ca si comeata mea. Se vedea de la o posta ca a mea lucea mai tare (desi are un an masina).
                      De unde o ai Tavi si cat costa???
                      Ai putea sa imi faci si mie rost??

Comment

• Originally posted by crisxx View Post
                        E bine s-o ceruiesti macar o data pe luna,ca la conditiile noastre atmosferice cu mult praf si mai ales acum cand a inceput sezonul ploilor acide....
                        Eu stiu daca e bine odata pe luna,ca pe flacon scrie cam de doua ori pe an,nu ca n-as face-o lunar dar mi-e sa nu pateasca ceva vopseaua.
                        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Depinde ce ceara o fi....Mie la spalatorie, imi dau baietii aia mereu cu ceara pe masina si n-are nimic!
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ceara nu face rau la vopsea, nu e polish.

O data pe luna e ''criminal'' sa dai cu ceara - solida nu lichida de aia de la spalatorii, in sensul ca daca n-ai scula mecanizata (si tre' sa o iei ad labam) e greu, dureaza vreo 2 ceasuri daca esti singur ...Si mai iei o gura de bere. Oricum tine cateva spalari bune.

Cu aia lichida, daca nu e prea scump e bine sa dai la fiecare spalare.

PS: RedAlin - ceara respectiva am primit-o de la un prieten din Dubai care mi-a mai dat si o carpa profi de sters apa dupa spalare (care absoarbe cu adevarat).
                            , dar sub aceeasi forma - alt producator, se gasesc si la benzinariile Petrom (ceara)
                            Last edited by Octavian; 30 May 2008, 21:20.

Comment

• Azi a aplicat si eu cera si inainte polish. Ceara am folosit turtlewax americana http://www.turtlewax.ro/ceara.html?s...=1&principal=3 iar ca polish de la Nigrin! Ceara 17ron si polishu 30ron. Efectul este garantat. Au disparut cam 70% din panzele de painjen si masina luceste la greu dupa aplicarea cearei de protectie! Timp de lucru cu tot cu spalat si aplicat si frecat manual. 2 ore juma numai capota si portbagaju!
                              Attached Files

Comment

• Super! Ti-au disparut si micile zgarieturi dupa polish?
                                Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google