Cam 70% au iesit! Nici nu am insistat prea mult pt ca se ia din vopsea, deci..........
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
Preventul, din auzite, nu prea e asa de bun. Nu e foarte abraziv si nu indeparteaza bine zgarieturile.
Comment
-
Eu ma gandesc ca nu prea e bine sa te joci prea mult cu polishuri ca astea subtiaza stratl de vopsea. Astea practic curata stratul superficial de vopsea. Asta inseaman ca se iau un strat f subtire de vopsea de pe masina. Sar putea ca prea multe tratamente de genul asta sa dai de tabla nu e chiar asa dar orcum trebuie avut grija.1.5 dc
Comment
-
Folosesc masina mai mult pentru drumul Agnita-Bucuresti. In Bucuresti merg mai rar cu masina (doar la cumparaturi) ptr ca locuiesc foarte aproape de serviciu.
Intrebarea mea este: exista vreo perie (sigur exista dar nu stiu eu unde si ce fel) cu care sa pot curata praful de pe masina??
Comment
-
Eu am albastru marin si e o mare problema cu praful se vede la 15 min dupa ce o spal. Pai ales seara in lumina. Iar daca ar fi dupa ea ar trebui spalate cel putin o data pe saptamana.
chiar ma gandeam ca imi cumpar un aparat care baga apa cu presiune e la 2-3 mil in selgros cred ca isi scoate bani imediat la cum trebuie spalata masina asta1.5 dc
Comment
-
Da, mi-am luat eu unul (2,5 mil parca).
Daca nu e jeg mult pe ea, isi face treaba bine si fara spuma de aia activa.
Secretul e ca dupa spalare obligatoriu sa o stergi cu o carpa de aia speciala (de absortie mare) ca sa nu ramana urme cum se evapora stropii (raman asa niste pete pe masina, mai ales daca bate soarele pe ea).
Comment
Comment