Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai vezi tu cand dai pe ea. Sigur e buna si pretul e ok.
    Si eu ma duc acum sa iau un polish cu granulatie fina sa scot micile zgarieturi (aproape ca nu se vad, decat in soare).
    Am facut minunea sa spal masina cu peria (ca n-aveam ce face) si oricat de grija am avut, tot au aparut mici zgarieturi pe ea (nu tip ''paianjen'' ci exact cum am dat cu peria - liniare...). Am dat cu polish pe capota si aripile fata si arata beton (frecat finut, fara sa insist).

Comment

• Si ceara de care ai?
      Asta care am luat-o eu inauntru zici ca e chit dinala pentru izolari si da putin si spre plastilina.)
      O sa trebuiasca sa am grij ca cica e toxica si irita pielea.

Comment

• Astazi am dat cu ceara despre care vorbeam.
        Mi-a luat ceva timp,insa am avut noroc ca m-a ajutat fratele si mai un prieten.
        Grea treaba oricum,ca incepe sa se intareasca,iar atunci incepe migaleala ca trebuia sa freci ca lumea pana se indeparteaza ceara aia si incepe sa luceasca.
        REZULTATUL:IMPECABIL.Parca e oglinda.

Comment

• Nu e usor, daca ai ajutor e ok (eu tot timpul singur am facut-o, iti dai seama cat am tras...).
          Efectul e minunat, merita efeortul

Comment

• Cum e samponul cu ceara Carnacuba ? Am luat recent un flacon si inca nu am spalt-o cu el sa vad rezistenta si stralucirea. Ca ceara pura care trebuie frecata oricum nu e dar macar se apropie ?

Comment

• De care ai luat? De ala de la Formula1?
              Eu de ala am, se spala fain masina, dar ceara solida (pasta) e ceara adevarata, luceste dupa spalare nu zic, dar nu aluneca pielea pe vopsea cand dai cu dosu mainii pe ea ca si dupa ceruire.
              Oricum ceva ramane, la a doua spalare parca se ia mai usor jegu jos de pe ea.

Comment

• Nu, e ABRO WASH-N-GLO CW928, zice ca protejeaza intre 2 spalari, nu scrie cncentratia de ceara. O sa vad cum iese, ceva efect avea si asta, cu ceara pasta nu am experienta la dat.

Comment

• ...Spalari dese cu spuma cativa si jet de apa...Lustruit cu piele de caprioara...Si "no problems".

Comment

• Si sa nu uitam si de polish,macar o data la 6 luni si ceara daca se poate dupa fiecare spalare.

Comment

• Dar polishul am inteles ca trebuie dat doar la nevoie, ca ia din stratul de lac/vopsea al masinii.

Comment

• Asa stiu si eu.
                        Pana la urma care e diferenta intre polish si ceara?

Comment

• Ceara nu e abraziva o analogie ar fi crema de pantofi - da luciu si ii protejeaza, intretine suprafata lor. Polishul din cate am citit e foarte usor abraziv si ia din stratul de lac (care este zgariat sau matuit) si rezulta o suprafata fina, uniforma, fara zgarieturi.

Comment

• Dar ambele se utilizeaza la fel,nu?
                            Adica si ceara si polish-ul se aplica la fel,se lasa putin dupa care se slefuieste.

Comment

• Dar un aparat de polishat non-profi aveti idee cam la ce pret poate fi gasit? Caut ceva bun si ieftin pentru polishat acasa.
                              Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

• Asta nu mai stiu, experienta practica nu am deloc ce stiu e ce am citit pe aici.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google