Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum aflu codul de vopsea al masinii?Am vazut o eticheta pe stalpul din dreapta dar nu-mi dau seama daca este scris acolo codul si care dintre ele ar fi.Mi-am luat oglinzi prestige si vreau sa vopsesc capacele in culoarea caroseriei.Masina are culoarea gris platine.
    Se gasesc spray-uri pe codul vopselei?

Comment

• Se gasesc sprayuri, uite cum am eu ''gri comete'' dar nu sunt la nuanta si desigur n-au luciu. Cel mai bine la ei la reprez, nu stiu cat costa.

Eu mi-am luat de curand un PolishWax pentru vopsele noi, (RS1000, ceva nemtesc) e mai mult ceara lichida.
      Am dat pe masina, au iesit toate acele mici mici zgarieturi liniare care le-am avut (am spalat-o o data cu peria..) de pe portiere.
      Am incercat prima data pe praguri sa vad cat e de abraziv, e foarte foarte finut .
      Aplicare cu carpa si frecat tot cu carpa de bumbac (tricou vechi facut bucatele )) ).

Comment

• @Cromatic: Mergi la un service Dacia si ii ceri unui vopsitor 100-200 ml de vopsea si ii dai 20-30 lei.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• @andrei, asa am si facut, ce sa ma mai complic.

Comment

• Dragi colegi recomandati-mi un produs pentru luciul masinii sa protejeze dupa spalat vopseaua impotriva gainatului etc.Stiam de ceara si polish.Am o cutie de polish lichid Formula 1 am dat 12 ron (incolor), l-am luat pentru a scoate cateva zgarieturi dar nu stiu daca pot sa il dau pe suprafete mai mari pentru ca se usuca si raman particule de polish (praf) si mai mult o murdaresc.Multumesc anticipat!

Comment

• Cel mai bine e sa folosesti ceara carnauba. Eu am o cutie luata de la Selgros.
              iti recomand ca imediat dupa ce ai spalat-o s-o bagi intr-un garaj unde poti lucra in liniste. Astfel daca mai adie vandul nu exista pericolul sa aduca praf si sa-l depuna pe caroserie iar tu sa-l freci acolo crezand ca-i dai lustru.
              pregateste-ti dinainte cateva carpe moi. Nu e suficient una deoarece pe masura ce lustruiesti caroseria, carpa se imbiba cu surplusul de ceara.
              iti mai trebuie rabdare si cateva ore la dispozitie.
              eu pe a mea cam la 4 luni o dau cu ceara. Apropo, zilele astea trebuie sa-mi fac timp si pentru asa ceva.
              bafta!
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Uite cu ce mi-am frecat ultima data masina (ca sa scot acele mici mici zgarieturi provocate de perie, atentie nu scoate zgarieturi mai mari, efectul de ''paianjen'' e inalturat foarte bine si nu e greu la frecat).
                E un Polish-ceara nemtzesc
                Attached Files

Comment

• Azi am avut "norocul" sa urce pe capota masinii un ditamai curcan. Am reusit sa scot zgarieturile superficiale cu produsul asta din imagine.Intrebarea mea este urmatoarea: la prima spalare vor reapare zgarieturile sau nu?Polishurile astea scot definitiv sau temporar?
                  Attached Files

Comment

• Off topic:curcanul ce-a patit dupa aceasta isprava?

On topic:daca acele produse din poza ta "sunt " polis-uri de diferite maini(si cred ca asa sunt) zgarieturile nu vor aparea dupa spalare...Asta e rolul polisului sa ia un strat mai mare sau mai mic din stratul vopselei.
                    sigpic

Comment

• E curcanul meu de la tara.In urmatoarea vizita la tara invit toti loganistii la un gratar.Va place curcanul?
                      Sper sa ramana asa, ca m- luat durea de cap cand ditamai curcanu patina pe capota mea

Comment

• Salut....Baieti,sunt nou asa ca am navigat pe forum si-mi place....Am gasit multe chestii interesante ptr masina mea.
                        burn baby, burn burn!!!!!:skiing::horse:
                        i'm in love with a DACIA:kisstogether::kisshug:
                        daca ai grija de ea si ea are grija de tine. :lamsey:

Comment

• Bine-ai venit in club!
                          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• De curand mi-am luat de la Formula1 ''Scratch Out'' 15 lei (produs USA). Mai am de la ei ceara, sampon, bune produse.
                            Am avut o zgarietura la portbagaj pe interior, unde se inchide, de la cum am tot atins cu diverse chestii.
                            Scoate super zgarieturile ceva mai mari si lasa suprafata lucioasa, nu mai e nevoie de polish fin (poate ceara ca sa protejeze)
                            Attached Files
                            Last edited by Octavian; 29 September 2008, 14:54.

Comment

• Mai Tavi,unde tot le gasesti?)

Comment

• Pai ce sa fac ..? Macar vopsaua sa arate bine fara zgarietrui si alte cele, bani de tuning n-am. ))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google