If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum aflu codul de vopsea al masinii?Am vazut o eticheta pe stalpul din dreapta dar nu-mi dau seama daca este scris acolo codul si care dintre ele ar fi.Mi-am luat oglinzi prestige si vreau sa vopsesc capacele in culoarea caroseriei.Masina are culoarea gris platine.
Se gasesc spray-uri pe codul vopselei?
Se gasesc sprayuri, uite cum am eu ''gri comete'' dar nu sunt la nuanta si desigur n-au luciu. Cel mai bine la ei la reprez, nu stiu cat costa.
Eu mi-am luat de curand un PolishWax pentru vopsele noi, (RS1000, ceva nemtesc) e mai mult ceara lichida.
Am dat pe masina, au iesit toate acele mici mici zgarieturi liniare care le-am avut (am spalat-o o data cu peria..) de pe portiere.
Am incercat prima data pe praguri sa vad cat e de abraziv, e foarte foarte finut .
Aplicare cu carpa si frecat tot cu carpa de bumbac (tricou vechi facut bucatele )) ).
Dragi colegi recomandati-mi un produs pentru luciul masinii sa protejeze dupa spalat vopseaua impotriva gainatului etc.Stiam de ceara si polish.Am o cutie de polish lichid Formula 1 am dat 12 ron (incolor), l-am luat pentru a scoate cateva zgarieturi dar nu stiu daca pot sa il dau pe suprafete mai mari pentru ca se usuca si raman particule de polish (praf) si mai mult o murdaresc.Multumesc anticipat!
Cel mai bine e sa folosesti ceara carnauba. Eu am o cutie luata de la Selgros.
iti recomand ca imediat dupa ce ai spalat-o s-o bagi intr-un garaj unde poti lucra in liniste. Astfel daca mai adie vandul nu exista pericolul sa aduca praf si sa-l depuna pe caroserie iar tu sa-l freci acolo crezand ca-i dai lustru.
pregateste-ti dinainte cateva carpe moi. Nu e suficient una deoarece pe masura ce lustruiesti caroseria, carpa se imbiba cu surplusul de ceara.
iti mai trebuie rabdare si cateva ore la dispozitie.
eu pe a mea cam la 4 luni o dau cu ceara. Apropo, zilele astea trebuie sa-mi fac timp si pentru asa ceva.
bafta!
Uite cu ce mi-am frecat ultima data masina (ca sa scot acele mici mici zgarieturi provocate de perie, atentie nu scoate zgarieturi mai mari, efectul de ''paianjen'' e inalturat foarte bine si nu e greu la frecat).
E un Polish-ceara nemtzesc
Azi am avut "norocul" sa urce pe capota masinii un ditamai curcan. Am reusit sa scot zgarieturile superficiale cu produsul asta din imagine.Intrebarea mea este urmatoarea: la prima spalare vor reapare zgarieturile sau nu?Polishurile astea scot definitiv sau temporar?
Off topic:curcanul ce-a patit dupa aceasta isprava?
On topic:daca acele produse din poza ta "sunt " polis-uri de diferite maini(si cred ca asa sunt) zgarieturile nu vor aparea dupa spalare...Asta e rolul polisului sa ia un strat mai mare sau mai mic din stratul vopselei.
E curcanul meu de la tara.In urmatoarea vizita la tara invit toti loganistii la un gratar.Va place curcanul?
Sper sa ramana asa, ca m- luat durea de cap cand ditamai curcanu patina pe capota mea
De curand mi-am luat de la Formula1 ''Scratch Out'' 15 lei (produs USA). Mai am de la ei ceara, sampon, bune produse.
Am avut o zgarietura la portbagaj pe interior, unde se inchide, de la cum am tot atins cu diverse chestii.
Scoate super zgarieturile ceva mai mari si lasa suprafata lucioasa, nu mai e nevoie de polish fin (poate ceara ca sa protejeze)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment