Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Desi nu am aparatori de noroi iti zic sigur ca nu se evita,dar depinde si ce fel de aparatori ai.

Comment

• Cumparate de la dealer. Banuiesc ca originale...
      sigpic

Comment

• Aici nu e vorba daca sunt de la dealer sau nu ci de marime.Sunt alele mult mai mari ca marime decat cele de la dealer si chiar mai ieftine.

Comment

• Cred ca sunt din acelea scurte
          sigpic

Comment

• Trece bitumul si pe langa aparatorile de noroi, daca se merge cu viteza.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Acel Scratch Out de la Formula 1 se poate folosi pe post de ceara, adica mai des ?

Comment

• NU!
                Pe post de ceara foloseste ceara.

Comment

• Deci ala rar cand se formeaza zgarieturile ?

Comment

• Da, altfel iei tot stratul de lac si strici vopseaua.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Tavi da oare la mine cu ce sa incerc?
                      Iti aduci aminte ca ti-am arat la o intalnire ca s-a luat lacul.
                      Acu am patit-o mai rau.Mi-a dansat un porumbel deasupra pe portbagaj si arata oribil.Ce as putea sa fac?

Comment

• @Red_Alin incearca cu acest produs. Am scos de la un coleg de servici o zgirietura urita (se vedea alb) si acum abia se mai observa.

Comment

• Adica acel produs elimina si zgarieturile de cheie ? Ca daca da e misto ;)

Comment

• Imi pare rau ca nu am poza sa va arat. Cu inainte si dupa. Nu stiu pe ce principiu functioneaza ca merge pe orice tip de vopsea sau culoare. Banuiesc ca face un fel de reactie cu vopseaua.

Aici aveti descrie completa a produsului (link de pe ebay)

Comment

• E un polish puternic (granulatie medie-mare).
                              Al doilea tub e pt finisare (polish granulatie fina, probabil combinat si cu ceara).
                              Aveti grija cu treburile astea sa nu va faceti necazuri mai mari decat sunt.

Poate am eu un fix cu polishurile, dar utilizat aiurea/in exces in loc de reparatie faceti stricaciuni fara a mai putea remedia.

Comment

• Eu nu folosesc "carpa" mi-am cumparat dintr-u peco piele de caprioara,,,20 pe 20 aprox 20 RON,,,cica protejeaza vopseaua mai bine,,,
                                BC-69-PAD,,,va saluta
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google