Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa vedeti ce am patit
    am avut pe masina o problema cu vopseaua [piatra sau ceva asemanator]. s-a exfoliat cam cit o moneda de 50 bani ,am rezolvat cu putin chit si vopsea in culoare ,era cat de cat bine, se mai cunostea dar nu rau, dar ma enerva.
    am luat un stiker din targ sub forma de pata de vopsea si l-am pus peste ...nu se mai vedea diferenta
    vineri a trebuit sa mut masina din locul ei obisnuit deoarece se fac lucrari in zona si imi era frica sa nu patesc ceva.
    am parcat-o cam la 500m ,treceam zilnic pe langa ea nu am vazut nici o problema.
    azi am plecat la servici si cind ajung am vazut surpriza ,un nenorocit mi-a scos stikarul ,si l-a scos cu tot cu vopsea [a bagat o lama ceva] a ajuns la chit, acuma am o pata cam de 12cm in diametru , imi vine sa omor pe cineva
    trebuie sa vopsec toata capota
    Last edited by darksid3; 9 December 2008, 11:06.
    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• Pai daca vrei sa iasa "k-lumea" aia ar fi solutia

Comment

• Cauta un stiker mai mare!
        CT-97-VIPsigpic

Comment

• Originally posted by santo View Post
          Cauta un stiker mai mare!
          oi fi eu mai tampiteldar nici chiar asa
          intai incercam cu mainutele astea doua, nu de alta dar capat experienta sunt tehnician vopsitor [nu auto] dar nu cred sa fie mare diferenta ca la cat mi-a cerut ipso, imi cumpar atelier de vopsitorie

Incearca te rog sa respecti cat de cat gramatica! Nu are nimeni pretentii sa scri perfect corect ca toti mai gresim insa tu efectiv sfidezi limba romana
          Last edited by darksid3; 9 December 2008, 11:10.
          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• Salutare am luat si eu azi un logan are ceara pe el cam cat va dura pana se duce ceara aceasta ?
            Si inca ceva pe prag a curs putina ceara din aceasta cu ce pot sa o scot ?

Comment

• Ceara Are Ia Burete !! Iar La Spalatorie Sa Nu Dea Cu Bureti ,carpe ,sau Perii !!!! (durm Fara Belele)

Comment

• @VictorMarian: E vorba de ceara pentru lustruit masina sau parafina?
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am masina de 1 an si o tin in garaj mai ales vara cand arde soarele tare pana acuma nu am dat-o cu nimica acuma iarna i bine sa o dau cu ceva sa o protejez mai bine voi ce ma sfatuiti?

Comment

• Iarna nu te apuci s-o dai cu ceara, din motive lesne de inteles, decat daca ai garaj incalzit.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• In rest e bine sa o dai dupa fiecare spalare cu o ceara.

Comment

• Platin

Se face reclama in draci la TV pentru un produs V S Platin (cred ca-i spune) . Prajeste ala oua pe capota , gainat , lovituri mici ! Zice ca rezolva tot ! A folosit cineva acest produs ? Tare sunt curios !

Comment

• Nasol sa fii asa curios )
                          Eu zic ca cel mai bine e sa dai uitarii.
                          (oricum prajeste numai oua, nu si gainat ))) dar s-a inteles)

Comment

• Da si masinile alea au vopsea ca lumea pe ele..

Comment

• Lasa, ca si vopseaua "ca lumea" sare de la criblura si se pateaza de la gainat sau rasina.
                              Cred ca solutia de care spune cristizzi e tot o vrajeala cum era solutia minune care facea masina sa mearga fara ulei.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• daca nu se pune carpa pe masina de catre proprietar si se spala doar la spalatorii, lacul-vopseaua se pastreaza foarte bine. in primele ssaptamani am spalat-o doar de doua ori si de atunci vede carpa doar cand sunt gainati pe masina si atunci inmoi rahatelul cu apa si pe urma tamponez usor cu o carpa. de la inceputul lui iunie pana acum lacul se prezinta foarte bine. se cunoaste foarte putin efectul de panza de paianjen si asta din cauza ca am spalat-o atunci la inceput. din cand in cand mai spal cu ceara lichida. si dupa ce iese de la spalat zici ca e noua. si baietii de la spalatorie se mira.

bafta si spor la intretinut vopseaua
                                Last edited by bogdan_1984; 18 December 2008, 10:29.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google