If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu de cand am masina 1 an si cteva luni de 3 ori am spalat-o la spalatorie in rest o spal acasa in curte cu furtunu si cu sampon si cu buretele si nu are nimica o clatesc bine cu apa si o sterg cu piele de caprioara si arata super .
Se face reclama in draci la TV pentru un produs V S Platin (cred ca-i spune) . Prajeste ala oua pe capota , gainat , lovituri mici ! Zice ca rezolva tot ! A folosit cineva acest produs ? Tare sunt curios !
eu am folosit si sunt multumit de el.N-am prajit oua dar nici pete de la gainat nu are si mai e si alba masina mea.
Cand masinina este noua nu este indicat sa faci pilish-are, dar daca s-a mai "sters" vopseaua nu este rau sa bagi polish pe ea de doua ori pe an.
Cu masinile SH pe care le-am avut faceam polish primavara si toamna.
In rest, ceara la spalatorie obligatoriu pentru o mai buna protejare a vopselei.
Sal.
Am si eu o intrebare vi s-a intamplat sa inceapa sa va rugineasca logan ul??
Va intreb pentru ca am un logan de un an si jumatate , l-am achizitionat nou garantie extinsa si am observat la usile din fata in partea de jos mici puncte de rugina de dimensiunea unei gamali de ac si sunt cam multe si chiar am avut grija de tabla si vreau sa stiu daca ati patit si voi asa ceva.Ca pe mine chiar m a enervat
Si cum pot scapa de ele?Acum iarna nu o pot da cu ceara acasa o duc la spalatorie si o dau cu ceara
este inflorita vopseaua? poate sunt urme de bitum, sau ulei. ai incercat sa le cureti cu carpa? am si eu cateva puncte pe prag dar se vede grundul. nu e dat bine cu vopsea in locul ala. urmareste-le sa vezi daca evolueaza in timp.
este inflorita vopseaua? poate sunt urme de bitum, sau ulei. ai incercat sa le cureti cu carpa? am si eu cateva puncte pe prag dar se vede grundul. nu e dat bine cu vopsea in locul ala. urmareste-le sa vezi daca evolueaza in timp.
nu este inflorita doar puncte mici de rugina si nu este bitum
daca tu crezi ca este rugina, du-te cu ea la service pentru ca inca mai este in garantie. daca nu e inflorita vopseaua se poate sa nu fie de la tabla, adica defect din fabrica. poate au sarit pietre in locurile alea si se poate sa nu beneficiezi de garantie.
Astia de la drumuri nu stiu cu ce dau de sa face un praf alb de am patat masina si nu se mai duce jos am spalat-o de 2 ori si tot la fel pun poze sa vedeti si voi se vede praful alb si pe banda de plastic de pe usa si deasupra ei se vede o pata daca te uiti atent scz ca pozele is facute cu telefonu
Ms ALIN acuma m-am linistit dc nu dau cu o solutie mai buna pe drumuri sa nu mai afecteze caroseriile masinilor da pe astia nu i doare capu de masinile noastre.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment