Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu am mai spalat masina cu sampon din aprilie...ii dau doar cu jetul si apoi cu o perie prin care curge apa si o las sa se usuce singura.

PS: Vara e bine sa stea la umbra si stearsa pentru a evita petele de calcar dar pe anotimp mai racoros nu e necesara stergerea masinii
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• dupa fiecare spalare o dau baietii de la spalatorie cu ceara lichida! si masina arata bine!
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Eu de cand am masina 1 an si cteva luni de 3 ori am spalat-o la spalatorie in rest o spal acasa in curte cu furtunu si cu sampon si cu buretele si nu are nimica o clatesc bine cu apa si o sterg cu piele de caprioara si arata super .

Comment

• Originally posted by cristizzi View Post
          Se face reclama in draci la TV pentru un produs V S Platin (cred ca-i spune) . Prajeste ala oua pe capota , gainat , lovituri mici ! Zice ca rezolva tot ! A folosit cineva acest produs ? Tare sunt curios !
          eu am folosit si sunt multumit de el.N-am prajit oua dar nici pete de la gainat nu are si mai e si alba masina mea.
          CT-97-VIPsigpic

Comment

• Cand masinina este noua nu este indicat sa faci pilish-are, dar daca s-a mai "sters" vopseaua nu este rau sa bagi polish pe ea de doua ori pe an.
            Cu masinile SH pe care le-am avut faceam polish primavara si toamna.
            In rest, ceara la spalatorie obligatoriu pentru o mai buna protejare a vopselei.
            LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
            CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• Sal.
              Am si eu o intrebare vi s-a intamplat sa inceapa sa va rugineasca logan ul??
              Va intreb pentru ca am un logan de un an si jumatate , l-am achizitionat nou garantie extinsa si am observat la usile din fata in partea de jos mici puncte de rugina de dimensiunea unei gamali de ac si sunt cam multe si chiar am avut grija de tabla si vreau sa stiu daca ati patit si voi asa ceva.Ca pe mine chiar m a enervat
              Si cum pot scapa de ele?Acum iarna nu o pot da cu ceara acasa o duc la spalatorie si o dau cu ceara

Comment

• este inflorita vopseaua? poate sunt urme de bitum, sau ulei. ai incercat sa le cureti cu carpa? am si eu cateva puncte pe prag dar se vede grundul. nu e dat bine cu vopsea in locul ala. urmareste-le sa vezi daca evolueaza in timp.
                sigpic

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                  este inflorita vopseaua? poate sunt urme de bitum, sau ulei. ai incercat sa le cureti cu carpa? am si eu cateva puncte pe prag dar se vede grundul. nu e dat bine cu vopsea in locul ala. urmareste-le sa vezi daca evolueaza in timp.
                  nu este inflorita doar puncte mici de rugina si nu este bitum

Comment

• daca tu crezi ca este rugina, du-te cu ea la service pentru ca inca mai este in garantie. daca nu e inflorita vopseaua se poate sa nu fie de la tabla, adica defect din fabrica. poate au sarit pietre in locurile alea si se poate sa nu beneficiezi de garantie.
                    sigpic

Comment

• manu...arunca un ochi si aici...vezi sa nu fie depuneri din atmosfera.
                      sigpic

Comment

• Aici se discuta despre vopsea!
                        Despre rugina se discuta aici.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Astia de la drumuri nu stiu cu ce dau de sa face un praf alb de am patat masina si nu se mai duce jos am spalat-o de 2 ori si tot la fel pun poze sa vedeti si voi se vede praful alb si pe banda de plastic de pe usa si deasupra ei se vede o pata daca te uiti atent scz ca pozele is facute cu telefonu
                          Attached Files

Comment

• Ai spalat-o cu spuma activa si nu s-a dus?

Comment

• Cred ca e ceva compozitie de sare cu inca ceva.
                              Si la mine sa dis mai greu,dupa 2 spalari,dar s-a dus.

Comment

• Ms ALIN acuma m-am linistit dc nu dau cu o solutie mai buna pe drumuri sa nu mai afecteze caroseriile masinilor da pe astia nu i doare capu de masinile noastre.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google