Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Na stai linistit, e bine ca de ceva vreme baga ce trebuie in materialu antiderapant (adica nisip si sare).
    Sa vezi in Germania cum arata masina cand dau cu sare pe drum.

Spal-o la jet puternic de apa (bine sa gasesti o spalatorie cu apa calda) si se duce.
    Si eu m-am speriat un pic cand am vazut pe buza capotei ce depunere puternica de sare era. Am spalat-o si s-a dus.

PS: e bine sa o spalati de sarea asta ca virgula corodeaza ca naiba. Eu am spalat-o ''energic'' si sub ea (mai ales la aripi).

Comment

• Sa nu mai vorbim de fatul ca arunca cu pietricele cu nisip.
      Si atunci ma tot mir de unde urma asta pe aripa sau etc.

Comment

• cel mai bine vopseaua se intretine prin nespalarea masinii prea des

Comment

• Originally posted by costy N-D-B View Post
          cel mai bine vopseaua se intretine prin nespalarea masinii prea des
          corect
          sigpic Alexandria

Comment

• Fals dupa parerea mea.
            Eu vara o spala si de 2 ori pe saptamana si deocamdata arata foarte bine vopseaua,exceptie facand cateva zgarieturi care nu au nici o legatura cu spalatul.Este adevarat si ca o ceruiesc foarte des.

Comment

• Salut, azi am spalat masina si am ceruit-o, mi-a luat vreo doua ore, dar a meritat. Important este sa ai rabdare ca iese foarte bine. Am folosit o ceara lichida iar rezultatul este acesta, ce spuneti?
              Attached Files

Comment

• Pune si o poza cu ceara care ai folosit-o!

Comment

• Parerea mea e ca e mai buna o ceruire la spalatorie, chiar daca nu are acelasi efect, dar nu te mai chinui cu datul.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                    Parerea mea e ca e mai buna o ceruire la spalatorie, chiar daca nu are acelasi efect, dar nu te mai chinui cu datul.

Sunt sigur ca cei de la spalatorie nu isi permit sa iti lustruiasca masina nici macar o jumatate de ora, asa ca tot acasa iese cel mai bine. In privinta spalatului, e bine sa mai treci din cand in cand si pe la spalatorie, spuma activa este foarte buna.Salutari!

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                      Parerea mea e ca e mai buna o ceruire la spalatorie, chiar daca nu are acelasi efect, dar nu te mai chinui cu datul.

ceara de la spalatorie este o pisoarca de 2 lei care se dupa la prima ploaie.

chiar daca muncesti si faci scurta la mana dand cu ceara solida/crema, masina este protejata 95% mai bine decat ceara de la spalatorie..si tine cca. 2 luni de spalari.

Comment

• Baieti incercati asa ceva ca e foarte buna.
                        Attached Files
                        Last edited by Red_Alin; 1 February 2009, 23:18.

Comment

• Eu am achizitionat solutie concentrata pentru spuma activa...cam pentru 60 de litrii...acum astept sa vina vreme mai calda ca s-o testez cu aparatul de presiune.
                          PS: Solutia e din cea care se foloseste special pentru spalatorii auto
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• sa-mi zici si mie daca solutia ta functioneaza ptr ca am luat si eu 5 litri de solutie marca ''marfa'' parca si am diluat-o cu apa (comform specificatilor scrise pe bidon).
                            am dat pe masina si am lasat 5 minute la inmuiat jegu, si dupaceea am dat cu aparatul cu presiune.....nu prea s-a luat deloc.
                            am turnat tot bidonul de solutie pe masina direct si am stat 10 min....canci, tot nu s-a luat.
                            solutia functioneaza, dar nu la aparatele cu presiune mici..cele de 10 bari.
                            trebuie aparat profesional de 100 de bari cum sunt la spalatorii....asta mic e bun sa te joci cu el si sa cureti noroiul de pe la roti...ori covoarele

Comment

• Bine v-am regasit!
                              Am incercat, pentru micile "ciupituri" de pe muchia portierei, sa dau cu oja de culoarea masinii. A mers foarte bine, se cunoaste doar daca te uiti cu atentie "in lumina" si chiar si asa poti spune ca e din fabricatie
                              Mii de multumiri cui ne-a dat ideea!
                              Logan Ambition 1.5 DC

Comment

• haide mai oja???

eu am dat comanda de culoare, mare scofala, si apoi am tamponat usor locul cu pricina...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google