ei cine nu ar vrea sa o pastreze ca nou tot timpul dar din pacate nu se poate...
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
sa stii k asa e sunt fel si fel de oameni uni mai teribilisti ca altii si se apuca sa rupa oglinzi...sa zgarie mazinile na ca doar ala crede ca masina costa cat o bricheta si nu ca costa pentru uni o caruta de banisi daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostEu o spal cu buretele si sampon (de par) o inmoi cu furtunu si dau cu buretele cu spuma si o clatesc cu furtunu si o sperg cu o piele de caprioara de cand o am de 1 an de 4 ori am duso la spalatorie in rest acasa si nu are nimica .
Comment
-
daca stai la curte cel mai bine e sa-ti iei un aparat cu presiune, solutie activa si la sfarsit o stergi cu o laveta speciala. Eu pe anotimp mai racoros evit sa sterg...evit in general cat mai mult contactul direct cu vopseaua masiniiIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostPana la urma cu ce e bine sa spalam masina acasa nu la spalatorie.
Eu folosesc carpe, sampon auto si ceara. Am renuntat la burete. Nu folosi nici perie ca efectul va fi acelasi ca la burete. Incearca pe cat posibil sa menajezi stratul de lac. Bafta!
Comment
-
unde se gasesc aparate de spalat sub presiune (ieftinute si bunute..asa pentru spalatul in particular )
Comment
-
Comment
Comment