Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am vb cu un vopsitor de la dacia si a zis ca au venit masini la care s-a dus vopseaua de pe masina si au revopsit acea suprafata!

Comment

• In mare parte este tota cupola si porbagaj, restul nu m-am uitat atent,

Comment

• Eu am numai zgarieturi pe masina + ceva infundaturi. Am zis ca o s-o vopsesc pe Casco pe toata sa vad acum. Lucrez intr-un service unde sefu e bun prieten cu cei de la firma de Casco respectiva si poate o sa fac in asa fel incat sa o vopsesc pe toata. O sa fie si alta culoare bineinteles . O sa pun si o poza cu noua culoare care va putea fi sau nu sa vedem cum vor decurge treburile .
        Attached Files
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• oare vopseaua poate crapa daca sta prepnderent in soare? ma gandesc ca e ceva temp si dak sta zilnic...aaaa????...si mie mi-am cam sarit in unele locuri(nu e grav) insa ce ma supara e ca pe capota s-a umflat putin si a crapat( 1mm) ...mi-e sa nu "creasca".....
          Slow & Safe

Comment

• E clar de la soare.Nici eu nu am garaj,dar deocamdata nu am probleme sa imi crape.Ar fi si culmea dupa un an si vreo 4 luni.

Comment

• Originally posted by GMR View Post
              oare vopseaua poate crapa daca sta prepnderent in soare? ma gandesc ca e ceva temp si dak sta zilnic...aaaa????...si mie mi-am cam sarit in unele locuri(nu e grav) insa ce ma supara e ca pe capota s-a umflat putin si a crapat( 1mm) ...mi-e sa nu "creasca".....
              Pe capota eu am avut (si mai am) multe locuri de vopsa sarita (pe suprafete foarte mici, 1-2 mm patrati) aia nu e de la soare, e de la drum, cum sare nisip-pietricele de la cel din fata.
              Cand e curata, incearca sa acoperi ''gaurile'' cu un varf de scobitor (sau betisor cu vata, in fc de cat de mare e suprafata) pe care in prealabil ai dat cu spray la culoare (se gasesc la magazinele auto sau supermarketuri).

Comment

• Mi-as lua si eu un tub de sparay culoarea albastru-marin.Am vazut la Selgros,dar mi frica sa nu difere foarte mult fata de culoarea masinii.

Comment

• Ai de acoperit o ciobitura, nu o capota. Diferenta nu va fi sesizabila decat de foarte aproape sau daca o arati tu.
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Cam asa m-am gandit si eu.

Comment

• Am cumparat de la un magazin de piese auto ceara cu 14 lei si vreu sa aud parerea vostra despre acest produs si daca l-a mai folosit cineva
                      Attached Files

Comment

• srie cineva niste preturi pt ceara lichida? am vazut p net un sonax la 85RON...ceva pe la 65 ron...e ceva....
                        Slow & Safe

Comment

• Am folosit ceara astazi si a dat rezultate forte bune dar am frecat aproape 2 ore ca inainte am spalat masina !

Comment

• Merita frecata chiar si mai mult, fiindca vei avea rezultate. Si mai ceva: ia-ti sampon auto cu ceara, apoi freac-o cu ceara (lichida - gen Turtle Wax, fiindca o gasesti si la culoare si mai mascheaza mici julituri - sau solida). Avantaje: nu sta apa deloc pe ea, nici macar pe parbriz, iar dupa ploaie sau stropiri cu apa din balti nu raman urme decat dupa ceva vreme.
                            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Dupa mai multe spalari simple din cauza ploilor m-am decis sa o si ceruiesc. Totul a durat 2 ore si jumatate, dar merita fiecare minut de lustruit pentru ca diferenta dintre spalatul simplu si cel cu ceara dupa este enorm. Folosesc Silicon Glaze, ceara lichida. Bafta!

Comment

• E fain cu ceara lichida ca merge mai repede la frecat, din pacate nu tine multe spalari (ca la cea solida).
                                Tre' sa ma pun si eu din nou la o treaba d-asta serioasa, dar ma ingrozesc cand stiu cat trebe frecat.
                                Oare cat e o scula d-aia rotativa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google