Am vb cu un vopsitor de la dacia si a zis ca au venit masini la care s-a dus vopseaua de pe masina si au revopsit acea suprafata!
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
Eu am numai zgarieturi pe masina + ceva infundaturi. Am zis ca o s-o vopsesc pe Casco pe toata sa vad acum. Lucrez intr-un service unde sefu e bun prieten cu cei de la firma de Casco respectiva si poate o sa fac in asa fel incat sa o vopsesc pe toata. O sa fie si alta culoare bineinteles . O sa pun si o poza cu noua culoare care va putea fi sau nu sa vedem cum vor decurge treburile .Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
oare vopseaua poate crapa daca sta prepnderent in soare? ma gandesc ca e ceva temp si dak sta zilnic...aaaa????...si mie mi-am cam sarit in unele locuri(nu e grav) insa ce ma supara e ca pe capota s-a umflat putin si a crapat( 1mm) ...mi-e sa nu "creasca".....Slow & Safe
Comment
-
Originally posted by GMR View Postoare vopseaua poate crapa daca sta prepnderent in soare? ma gandesc ca e ceva temp si dak sta zilnic...aaaa????...si mie mi-am cam sarit in unele locuri(nu e grav) insa ce ma supara e ca pe capota s-a umflat putin si a crapat( 1mm) ...mi-e sa nu "creasca".....
Cand e curata, incearca sa acoperi ''gaurile'' cu un varf de scobitor (sau betisor cu vata, in fc de cat de mare e suprafata) pe care in prealabil ai dat cu spray la culoare (se gasesc la magazinele auto sau supermarketuri).
Comment
-
Am cumparat de la un magazin de piese auto ceara cu 14 lei si vreu sa aud parerea vostra despre acest produs si daca l-a mai folosit cineva
Comment
-
Merita frecata chiar si mai mult, fiindca vei avea rezultate. Si mai ceva: ia-ti sampon auto cu ceara, apoi freac-o cu ceara (lichida - gen Turtle Wax, fiindca o gasesti si la culoare si mai mascheaza mici julituri - sau solida). Avantaje: nu sta apa deloc pe ea, nici macar pe parbriz, iar dupa ploaie sau stropiri cu apa din balti nu raman urme decat dupa ceva vreme.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
E fain cu ceara lichida ca merge mai repede la frecat, din pacate nu tine multe spalari (ca la cea solida).
Tre' sa ma pun si eu din nou la o treaba d-asta serioasa, dar ma ingrozesc cand stiu cat trebe frecat.
Oare cat e o scula d-aia rotativa?
Comment
Comment