Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 60-100 ron (noname) poti gasi in sellgors
    sigpic

Comment

• Oooooo, pai nu e asa de scumpa
      Multam. Ma gandesc ca pt home-use e ok, doar nu fac cu ea un parc auto intreg.

Daca e in jur de 80 lei merita din plin, iti dai seama cat se scurteaza timpu de frecangeaules (si sudoarea). Mai ales cand vad plafonu...

Comment

• masinaria aceea din poza a fost achizitionata de un foumist din braila, din sellgros si in martie era 65 Ron (2 ani garantie), se invarte ea la 3100 rpm, are miscare rotativa si excentrica in acelasi timp.
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Arata destul de ''tzapana''.
          Ma duc sa vad prin Sellgros si Metro ce gasesc.
          Multam deocamdata.

Comment

• eu am un astfel de aparat de lustruire am dat pe el 40 lei acu vreo 2 ani in Metro, dar mori pana cand faci cu el ....

Comment

• eu am un aparat de lustruit ai zice "manuela" trebuie sa ai dai carpe moi si suc rece si face treeaba excelenta de 80 lei mai imi iau un tub de ceara,ca cel cumparat din OMV e mare teapa va si zgarie masina si riscati ca atunci cand mergeti la spalatorie si va da cu solutia care face jegul sa se scurca sa va curca si din lac asa si sa va ramina masina mata in special cele nemetalizate si rosii
              sigpic
              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Super aparatul ala,insistati putin mai mult si veti vedea masina si in alte culori decat cea initiala,nu stiu ce sa zic dar daca nu te pricepi mai rau strici cu masinaria aia

Comment

• Pai ce pretentii poti avea de la petrom sau omv cand vinde produse cu sub marca lor si sunt produse de "prista oil" de exemplu.

Comment

• ...oare ies cu benzina cateva pete(de chit cred...) ramase pe portbagaj pe margine in urma vopsirii aripii dreapta spate(service) si o dara de ceara pe portiera stanga fata(ramasa de la o inmormantare)?...constate in urma spalarii dupa 2 luni a loganului
                    ...nici o legatura intre reparatie si inmormantare

Comment

• Stie careva dintre voi cu ce solutie sa dau ca sa scap de smoala uscata la praguri si aripi?

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

• Da, cu WD40
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Am dat cu ceara pe masina si nu am respectat procedura sa dau pe bucati si am dat jumate de masina si s-a cam uscat ceara mai mult si nu am apucat sa o lustruiesc bine si se vad urme fine de ceara alba se mai duce dupa cateva spalari?

Comment

• Dupa ce speli masina, lasi sa se usuce bine si apoi stergi cu o carpa moale urmele de ceara
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ms de sfat asa o sa fac!

Comment

• sa nu dai pe plastice e posibil sa se albeasca dupa cojntactul cu apa, mai bine testezi pe o zona mica
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google