Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu cred ca am s-o dau cu untura de porc, am auzit ca hraneste vopseaua si o face mai lucioasa si mai sanatoasa! Da' mi-e teama ca o sa-mi muste cainii masina...

Comment

• untura de porc?! ori vrei sa prajesti cartofi pe ea (sa iasa mai dulci)?
      cel mai bine iese la spalatorie si acolo unde mai raman pete, le spui baietilor sa insiste in locul ala. eu cu 17 lei (spuma activa si ceara) o scot luna din spalatorie si asta se intampla cam o data pe luna, max 2, pt ca este o culoare care nu-i pretentioasa, deloc
      sigpic

Comment

• Cu untura - nu stiu daca de porc sau de altceva - pe vopsea stiu ca dadeau samsarii care pregateau masini pentru vanzare ca sa ia ochii potentialului cumparator. Acum nu stiu daca este daunatoare pentru vopsea dar in mod cert va atrage praful, iar la mirosul... animalele.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• NU are cu ce sa afecteze untura vopseaua ca este naturala numai sa nu fie ranceda

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
            Eu cred ca am s-o dau cu untura de porc, am auzit ca hraneste vopseaua si o face mai lucioasa si mai sanatoasa! Da' mi-e teama ca o sa-mi muste cainii masina...
            mama lor de caini.
            Daca chiar dai cu untura o sa ai mare problema cu prafu, se depune instant si mult.
            Si e nasol la spalare, greu dai jos untura )))

PS: in trecut am dat pe Dacia 1300 cu motorina, a lucit ea, dar vai si amar ce praf s-a lipit de vopsa.

Comment

• ...de regula unii caini sar la roti la masini,asa cu untura pe caroserie o sa vedem Loganuri muscate de aripi...sa vedem procesul verbal la casco cu aripa papata de caine
              La asa sugestii...ma intreb seul de oaie nu o fi mai bun?
              Last edited by viorelu; 18 August 2009, 17:38.

Comment

• Va rog sa ma scuzati, dar eu am glumit la faza cu untura. Masina mea sta nespalata de 2 luni si inca nu m-am decis sa o spal (e criza dom'le), nici gand sa o mai tratez cu creme antirid... Da Doamne sa ploua sa o mai spele.

Comment

• Vasile acuma sti cum e altii le mai si ingrijesc,iar eu sunt unul dintre ei ,chiar daca altii rad de mine,nu imi pasa.Tin la masina mea.Cum o grijesti asa o ai.

Comment

• Bine ca ai timp, bani si rabdare! Eu sunt multumit ca e "sanatoasa" si nu face figuri.

Comment

• apropo de ingrijire vopsea spalat si economie(sar'mana doamne ca a plouat asta noapte)cu toate ca am un gris-comete si ma dispera ca la nici o ora dupa ce o scot de la spalat e plina deja mai nou se vad asa de frumos urmele de la sters de numa numa.are cineva idee un polish ca lumea cam cat costa?

Comment

• N-ai nevoie de polish acuma....cumpara niste ceara si da-i o data la cateva spalari
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• a patit cineva ca mine si daca poate sa imi recomande o ceara buna pentru polish?am cateva zgarieturi destul de adanci(cheie sau surubelnita) si daca stiti cu ce se da mai bine ?cu carpa, cu burete ?pot sa mai salvez ceva sau ma duc la casco ?multam

Comment

• ceara nu este pentru polish, ci pentru lustru si protectie de intemperii. in plus aceopera zgarieturile foarte fine (gen panza de paianjen).
                            daca zgarieurile sunt adanci, nu prea cred ca le poti scoate cu polish, doar le poti estompa.
                            cu niste poze ai putea primi raspunsuri mai obiective.
                            bafta!
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• M-am trezit intr-o dimineata si am gasit masina plina de nisip.Am parcat-o in spatele blocului unde au avut loc ceva sparturi in asfalt bla bla.Si cum se lucreaza ca la romani au ramas gramezi de nisip,iar furtuna a facut ravagii.Deci parca ar fi aruncat cineva cu galeata de nisip pe masina asa am gasit-o dimineata.Am spalat-o eu de urgenta dar la soare se vad zarieturi dinalea mici.O sa trebuiasca sa o mai polihezi desi ar fi a3a oara anul asta.

Comment

• Aline las-o drac' c-o sa ramai fara vopsa pe masina!!!
                                Tu nu realizezi ca prin polishare exagerata distrugi vopsaua??
                                Daca si numai daca vrei un polish profi hai s-o facem (cum stiu eu, cum arata a mea acum, dar trebe sa ma ajuti!) impreuna si NU mai ai treaba cu zgarieturile, apoi dai numai cu ceara.
                                A mea are doi ani si 3 luni, vopsaua e ca noua, polishare serioasa NU i-am dat niciodata.
                                (numai am gadilat-o cu un polish combinat cu ceara, o treaba inofensiva si asta o sg data).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google