am vazut ca spunea cineva ca raman pete dupa ce spala masina,cauta la carrefour "piele de caprioara"(e in jur de 8 RON 2lavete)si nu mai raman pete de la spalat pe masina;)
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
Daca e piele naturala costa cam 40-50 lei o carpa, nicidecum 8-10 lei 2 lavete...
Daca e facatura ....gasesti cum spui tu, dar niciodata nu vei avea efectul propus, plus ca zgarii si vopsaua.
PS: cu o carpa d-aia am sters o data masina si apoi am pastrat-o doar pt praguri, execrabila.
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostAline las-o drac' c-o sa ramai fara vopsa pe masina!!!
Tu nu realizezi ca prin polishare exagerata distrugi vopsaua??
Daca si numai daca vrei un polish profi hai s-o facem (cum stiu eu, cum arata a mea acum, dar trebe sa ma ajuti!) impreuna si NU mai ai treaba cu zgarieturile, apoi dai numai cu ceara.
A mea are doi ani si 3 luni, vopsaua e ca noua, polishare serioasa NU i-am dat niciodata.
(numai am gadilat-o cu un polish combinat cu ceara, o treaba inofensiva si asta o sg data).
Apropo am uitat sa iti spun,a lovit tata masina pe partea dreapta fata.Arata destul de nasol.O gaura de vreo 5 cm in masca.
Comment
-
poate e mai scumpa......ca a luat-o tata,dar eu asa am inteles ca atat a costat,si o folosesc mereu si e super buna,nu zgarie si nu lasa urme,mi se pare foarte buna(cel putin pentru mine),acum fiecare face ce vrea;),eu doar am dat o idee.Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
-
Originally posted by Red_Alin View PostM-am trezit intr-o dimineata si am gasit masina plina de nisip.Am parcat-o in spatele blocului unde au avut loc ceva sparturi in asfalt bla bla.Si cum se lucreaza ca la romani au ramas gramezi de nisip,iar furtuna a facut ravagii.Deci parca ar fi aruncat cineva cu galeata de nisip pe masina asa am gasit-o dimineata.Am spalat-o eu de urgenta dar la soare se vad zarieturi dinalea mici.O sa trebuiasca sa o mai polihezi desi ar fi a3a oara anul asta.
si las-o si tu mai moale cu polisatul, ca dupa o perioada de timp, o sa spui: "Vai ce vopsea proasta are Loganul!"sigpic
Comment
-
Masina mea are 2 ani jumate si arata impecabil...niciodata nu a facut polishare si doar o degresare acum o luna(am lipsit din tara cam 2 luni si ai mei nu s-au bagat la ea)pentru ca era prea imputita....o ceruiesc singur si iese super...daca ti la ea merita.dureaza in jur de 2 ore
Comment
-
Am tinut masina sub un plop si m-am procopsit cu niste picatele mici maro pe capota, plafoniera si portbagaj. Sunt ca niste puncte de rasina. Se iau foarte greu cu unghia. Am fost la toate spalatoriile, am incercat si cu un spray special de rasini, degeaba. Nu stiu ce sa mai fac. Singura solutie cred ca e un polish. E pacat masina nu are nici un an. poate cineva sa ma sfatuiasca ce naiba sa mai fac? Nu ma risc sa dau cu benzina sau alcool cum au zis unii, mi-e teana sa nu stric lacul vopselei.
Am gasit duminica o spalatorie pe Poporului cu oferta de 18 lei interior si exterior cu spuma activa si cu ceara. Pentru TAXI e doar 12 lei aceiasi oferta. Eu spun ca merita.
Comment
-
Ca sfarsit de vara, i-am aplicat o ceruire cat am putut eu de bine, e istovitor ''ad labam''.
Am o ceara-polish, mai mult ceara decat polish (e pt vopsea noua), scoate micile zgarieturi de la cum o sterg astia cu carpa (panza de paianjen) si da luciu fain.
Dupa aproape 2,5 ani tinuta numai afara, eu zic ca arata bine.Attached Files
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostCa sfarsit de vara, i-am aplicat o ceruire cat am putut eu de bine, e istovitor ''ad labam''.
Am o ceara-polish, mai mult ceara decat polish (e pt vopsea noua), scoate micile zgarieturi de la cum o sterg astia cu carpa (panza de paianjen) si da luciu fain.
Dupa aproape 2,5 ani tinuta numai afara, eu zic ca arata bine.
Comment
Comment