Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu ti-am spus ca o putem face si pe a ta asa, dar tre sa ma ajuti, e munca de migala
    Dupa ce am terminat de frecat (cu tot cu pauze) nu-mi mai simteam mainile.

Am vrut sa-mi iau o masina rotativa de aia polishat-ceruit cu turatie fixa, pt ceruit e foarte buna (de polishat NU, pt ca nu are turatie variabila) dar cand am vazut ca nerorocitele alea de prosopele cu elastic la schimb costa cat aparatul, m-am lasat pagubas.

PS: oricum la ceara nu mai folosesc ceara solida pt ca fac stramba la mana, ceara lichida ''fas-fas'' care o aplici si o freci mult mai usor, si tine destul de mult, e super OK.

PPS: NU mai spuneti ca vopsaua la Logan e slaba, la Focus s-a LUAT LACUL pt ca a avut ceva ***** de pasre pe ea , neluat vreo doua zile, am sa fac poze sa vedeti, efectiv a ros lacul si masina are 1,5 ani.
    La mine dupa aproape 2,5 ani never ever nu s-a luat lacul dupa un ***** de pasare, si am avut la greu pt ca o tin afara, daca vedeam ceva rahat pe ea nu m-am stresat niciodata sa-l dau jos.
    Se pare ca ceara isi face treaba F F F bine.
    Last edited by Octavian; 20 September 2009, 22:10.

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
      ...Am o ceara-polish, mai mult ceara decat polish (e pt vopsea noua), scoate micile zgarieturi de la cum o sterg astia cu carpa (panza de paianjen) si da luciu fain....
      Cum ii spune, eventual si o poza, ca poate ma risc si eu sa o fac frumoasa pe a mea.
      Aici, sau pe PM.

Comment

• E ceva nemtesc-austriac...ceva de genu. Luat din carrfour cu vreo 20-25 lei.
        Zice ca e rezistenta la intemperii, la sampon, etc (ce spune mai pe toate doboazele astea).
        Ca efect e foarte buna (mai buna ca ceara simpla, pt ca scoate si panza de paianjen), luceste de ia ochii si nu e abraziva/''agresiva''.

PS: am facut-o de doua ori cu asta si mai am lejer de inca doua ori s-o fac.
        Attached Files

Comment

• Cand naiba sa o mai facem si pe a mea asa tavi ca cum cu lucrul rar se nimereste sa fiu liber si sambata si duminica,iar de tine da omul mai rau ca de Elodia.

Comment

• am ceruit-o si eu pe a mea prima oare in viata ei acum o luna,masina are 2,5 ani,pot spune ca a iesit super,o protejeaza foarte bine,cred ca ii mai dau o mana in octombrie sa fie bine

Comment

• Ai putea sa o ceruiesti mai desc daca ai timp ca ii face bine.Eu obisnuiam sa o ceruiesc cel putin de 2 ori pe luna,din pacate acum nu prea mai imi permite serviciul.

Comment

• Merci frumos Octav.

Comment

• A luat cineva carioca aia de pe pro tv :fix it pro ? Sunt curios ce efecte are daca da rezultate !

Comment

• Si eu as fi curios ce efecte are....pare foarte utila din reclama... dar stiti cum este reclama si cum este produsul care il primesti acasa....te poti frige tare....
                    Intalniri Logan Club Constanta:
                    In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                    Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• am vazut reclama dar ma cam indoiesc ca are efectul din reclama.
                      ei spun ca santul zgarieturii se umple, deci s-ar putea sa fie un fel de superglue.
                      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Am reusit sa mut tomberonu lu vecinu vreo 3 metri...am auzit numa un ''pooc''.
                        Oare cu ceva creion corector (Selgros, magazin auto..?) iese ceva sau mai bine o las asa?
                        Attached Files

Comment

• cat am stat sambata la spalatorie sa termine de curatat masina, erau niste indieni cu un passat si aveau un flacon de ceara (cred). era zgariata cam cum e la tine, octavian, si ce au facut: au aplicat cu o carpa solutia, au asteptat vreo 10 min si au sters tot cu o carpa solutia. rezultatul a fost unul bun, s-a mai eliminat din zgarieturi. n-am vazut ce marca era ceara, ca n-am vrut sa ma bag in seama cu indienii. cred era un polish foarte abraziv, care-si facea efectul doar cu o carpa, in lipsa unui aparat de polishat
                          sigpic

Comment

• Mai mult ca sigur ca era un polish abraziv, am vazut si eu cum a scos un mester zgarieturi de genu de pe spoiler, efectiv pus acolo, dat cu carpa si disparut (era polish la culoare, abraziv pt ca a frecat usor si ca prin minune au disparut zgarieturile, se combina cred si cu vopsaua..).
                            Dar nu prea as vrea sa iau lacu' jos.

Comment

• cand se spune "la culoare", ce inseamna? deoarece culoarea polish-ului era crem si parca avea ceva granulatii mici gri, iar masina era neagra
                              sigpic

Comment

• Ce am vazut eu, masina era rosie (si spoileru desigur), polishul era ~roz cu mici punctulete mai roz-rosii (cum spui si tu).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google