Intretinere vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu am folosit pana acum 2 tipuri de ceara si pe amandoua scria la ce temperaturi se apliuca
    sigpic

Comment

• pe instructiuni scrie ca nu se aplica sub directa actiune a razelor solare.
      in perioada actuala nu mai e cazul...
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Daca e in soare/e incinsa, mai mult de enervezi decat sa faci o treaba buna la ceruire.
        Nu se recomanda pt ca se intareste imediat, aproape ca nu poti lucra, freci de mori.

Comment

• Frcatam eu si pe soare pe ea.Nu aveam timp si a trebuit sa fac pe vreme caniculara,pe langa faptul ca m-am fript la maini,vorba lu Tavi s-a intarit ceara aia de am frecat pe ea 2 ore.

Comment

• ce parere aveti despre acest produs http://www.mafra.ro/ceara-auto-carlu...inda-p-97.html .merita sa-l cumpar,aplicarea si lustruirea se poate face si manual?

Comment

• am vazut de cateva ori la tv un creion corector pe baza de lac ''FIX IT PRO - CORECTOR LAC'' din ce am vazut in film acopera foarte bine dar e cam scump 199 ron din pacate pe site nu e dat filmuletu cu ce poate sa faca ... nici nu prea am zgarieturi pe masina ca sa merite sa il iau la incercat cineva ati vazut la tv.? il mai da la teleshoping http://www.mediashoptv.ro/index.php?...&termek_id=268

Comment

• am si eu o intrebare polish-ul elf e bun,a mai folosit cineva?

Comment

• uita-te cu o pagina in urma:
                  Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.

Comment

• Gainat vopsea

Salut,

Nu stiu daca asat e thread-ul unde trebuia sa scriu, dar iata care este problema mea.
                    Dimineata am gasit gainat pe masina. Am curatat locurile atinse de excremente si ce sa vezi. Gainatul mi-a atacat tabla. Intr-un loc s-a format pe suprafata tablei (capota, unde a fost gainatul) o mica umflatura. Ce sa fac in acest caz? Nu exista nici un remediu, care sa nu fie prea costisitor?

Comment

• lorenzo2007...ti-a fost atacat stratul de lac cred...poti incerca cu un polish poate rezolvi problema iar pe viitor recomand folosirea de ceara pentru caroserie...lichida sau solida.
                      Eu de exemplu de cand am luat masina si pana acum am folosit ceara lichida pot spune ca am abuzat de ea si nu am nici un fel de problema cu gainatul chiar daca sta pe tabla 2-3 zile.
                      Un atelier care face polish este pe strada din fata spalatoriei Berin de pe Cosbuc.Treci pe acolo si vezi ce spun baietii...daca iese la polish sau nu.
                      Succes.
                      sigpic

Comment

• ce ceară ai folosit?mă refer la marcă și dacă se poate un preț!și de unde l-ai achiziționat.
                        sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

• Am dus-o ieri la spalatorie, si am constatat ca pe aripi sunt parti intunecate care nu se iau; arata ca darele de noroi improscat dar sunt mai negre. Baietii de la spalatorie au spus ca e bitum -de la recentele asfaltari- si ca se duce daca e frecat cu o carpa cu motorina.

Ce ma sfatuiti sa fac? Nu stiu de ce, dar ideea de a freca cu motorina nu mi se pare cea mai inteleapta. Va multumesc.

Comment

• daca e bitum sunt pe la benzinarii sprayuri care dizolva

Comment

• am vazut in Auchan, parca, un spray "Asphalt Remover"

Comment

• Si eu sunt curios ce zgarieturi(fine sper) o sa gasesc dupa ce o sa spal Loganul,mai ales pe partile laterale de la jumatate in jos...in cel mai bun caz pana la primavara curatenie doar la interior...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google