eu am folosit pana acum 2 tipuri de ceara si pe amandoua scria la ce temperaturi se apliuca
Intretinere vopsea
Collapse
X
-
ce parere aveti despre acest produs http://www.mafra.ro/ceara-auto-carlu...inda-p-97.html .merita sa-l cumpar,aplicarea si lustruirea se poate face si manual?
Comment
-
am vazut de cateva ori la tv un creion corector pe baza de lac ''FIX IT PRO - CORECTOR LAC'' din ce am vazut in film acopera foarte bine dar e cam scump 199 ron din pacate pe site nu e dat filmuletu cu ce poate sa faca ... nici nu prea am zgarieturi pe masina ca sa merite sa il iau la incercat cineva ati vazut la tv.? il mai da la teleshoping http://www.mediashoptv.ro/index.php?...&termek_id=268
Comment
-
Gainat vopsea
Salut,
Nu stiu daca asat e thread-ul unde trebuia sa scriu, dar iata care este problema mea.
Dimineata am gasit gainat pe masina. Am curatat locurile atinse de excremente si ce sa vezi. Gainatul mi-a atacat tabla. Intr-un loc s-a format pe suprafata tablei (capota, unde a fost gainatul) o mica umflatura. Ce sa fac in acest caz? Nu exista nici un remediu, care sa nu fie prea costisitor?
Comment
-
lorenzo2007...ti-a fost atacat stratul de lac cred...poti incerca cu un polish poate rezolvi problema iar pe viitor recomand folosirea de ceara pentru caroserie...lichida sau solida.
Eu de exemplu de cand am luat masina si pana acum am folosit ceara lichida pot spune ca am abuzat de ea si nu am nici un fel de problema cu gainatul chiar daca sta pe tabla 2-3 zile.
Un atelier care face polish este pe strada din fata spalatoriei Berin de pe Cosbuc.Treci pe acolo si vezi ce spun baietii...daca iese la polish sau nu.
Succes.sigpic
Comment
-
Am dus-o ieri la spalatorie, si am constatat ca pe aripi sunt parti intunecate care nu se iau; arata ca darele de noroi improscat dar sunt mai negre. Baietii de la spalatorie au spus ca e bitum -de la recentele asfaltari- si ca se duce daca e frecat cu o carpa cu motorina.
Ce ma sfatuiti sa fac? Nu stiu de ce, dar ideea de a freca cu motorina nu mi se pare cea mai inteleapta. Va multumesc.
Comment
Comment