Ce Presuri Aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Presurile din material textil sunt dupa parerea mea cele mai bune!
    Unde mai pui ca cele de cauciuc au la inceput un miros ingrizitor!!!!!!!!!!!!!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
      Presurile mele le gasiti mai jos ...
      crisxx...ii poti da numele ca si asa apare banat
      Ce ti-ai pus sub presuri?Ce strat e ala?

Comment

Initial am avut o mocheta cumparata de la un magazin care vinde covoare/mochete...si aia era singura culoare mai acceeptabila...acum mi-am cumparat mocheta neagra identica cu cea originala a masinii si le-am pus sub presurile de cauciuc.Am ales aceasta varianta pentru a usura curatenia in masina in sensul ca le pot scoate pe amandoua afara si scutura/spala.
        sigpic

Comment

eu mi-am luat prima data din bazar niste presuri cu 40 lei.nu am dat importanta.presuri sa fie.apoi am vazut la un prieten niste presuri stil tavita.am cautat in bazar si am gasit la 70 de lei.sunt super si nu au miros.primele miroseau de i se facea rau sotiei.prietenul meu a luat masina sh de pe la buzau cu tot cu presuri.ma gandeam ca cine stie pe unde sunt facute.da` sunt made in iasi de la firma conex.cat despre presurile textile ,am in masina de servici o covoras persan taiat dupa presuri si miroase de la apa.asa ca luati de cauciuc.se intretin mai usor
          sigpic42.453.149

Comment

Eu am tavite, luate din hipermarket si au venit perfect pe masina. Suplimentar, la cel de la sofer, mi-am cusut cu guta de pescuit niste banda arici de ele. Cum le pui asa raman, nu se mai plimba prin masina se prinde bine ariciul de mocheta originala a masinii.
            sigpic
            Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Am presurile originale logan,acelea tip tavita,din cauciuc moale,cu prindere de mocheta(partea soferului) cu skay si bumbii aceia din plastic fixati si pe mocheta si pe pres si sunt foarte multumit de ele.
              KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

presurile mele sunt dintr-un magazin auto. sunt foarte multumit de ele(100% cauciuc)
                P.S.as pune si niste poze dar nu stiu (nu vrea nimeni sa ma invete?)

Comment

eu le am pe cele originale.cand am ridicat masina am cumparat presurile si sunt foarte bune .nu am avut probleme de genul sa-mi ajunga la acceleratie sau altele.cele de prestige la sofer au niste ventuze care se prind de niste.. chestii din mocheta si nu le da voie sa se miste chiar daca dai din picioare.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

astea sunt presurile mele luate dintr-un magazin cu piese auto si sunt foarte multumit de ele! sper ca se pot vedea presurile! sunt niste poze mai vechi...
                    Attached Files
                    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Originally posted by burtosu View Post
                      Am presurile originale logan,acelea tip tavita,din cauciuc moale,cu prindere de mocheta(partea soferului) cu skay si bumbii aceia din plastic fixati si pe mocheta si pe pres si sunt foarte multumit de ele.
                      Cat au costat?

Comment

Am covorase de cauciuc tip tavita(cum are lucialina).Prefer totusi mocheta,am sa-mi cumpar cu prima ocazie.Cele de cauciuc sunt practice pt ca au forma de tavita si nu trece apa sau mizeria de ele,in schimb se vede murdaria imediat ce te-ai urcat in masina,ceea ce la mocheta nu se intampla lucrul asta.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Eu am presuri tavita. Am ales special culoarea gri pentru ca nu se vede murdaria, dar si pentru ca se asorteaza cu interiorul gri al masinii. La primavara vreau sa-mi iau si eu textile si sa le tin pe astea de cauciuc doar pentru iarna.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu le am negre,asa e mocheta masinii.Cand o sa iau covorase tip mocheta ma gandesc sa le pun peste cele de cauciuc,nu stiu cum va arata,vad eu atunci...
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Presuri de cauciuc, luate dintr-un magazin de piese, cu garantia ca se potrivesc. Si asa este, au si o margine putin ridicata, dar singurul defect este ca se cam plimba prin masina. A devenit un obicei cand ma urc la volan sa-mi aranjez presul .
                              Arici am incercat si eu sa pun pe spatele presurilor de cauciuc, sa-l lipesc cu diverse substante si n-am reusit. Ideea cu guta de pescuit este excelenta. Mersi ady_p.
                              GL-22-TOF

Comment

si la mine la fel cu presul...trebuie aranjat ca altfel intra sub pedala de acceleratie si cateodata cand schimbi viteza ramana turata si face de zici ca e tanc...cunosc pe cineva care are masina din septembrie si ii pare rau ca si-a luat presuri textile, cand a vazut ca se uda tot inauntru de la flescaiala
                                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google