Ce Presuri Aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Red_Alin View Post
    Cat au costat?
    Din cate imi aduc eu aminte(luate in dec. 2007 nici nu aveam masina ,o asteptam) au costat vreo 160-180 lei sigur nu mai stiu.
    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Mersi.Eu zic ca merita toti banii.

Comment

Eu unul sunt f. multumit,nu se urca pe pedale,retin mizeria si altele.
        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

eu am luat tot ca lucialina din vitan 60 ron au si niste cleme de prindere dar si niste tepi mici si nu aluneca deloc si sant exact pe masura loganului si leam luat negre sa dea cu interiorul masini de murdarit se murdaresc repede dar se spala si sant multumit de ele

Comment

Asa arata presurile mele. le-am luat dintr-un magazin cu piese dacia. au zimti care se prin in mocheta masini cred ca sunt originale oricum sunt foarte multumit de ele
            Attached Files

Comment

De astea cum are @renault am si eu...sunt foarte bune....le am de 3 ani si sunt aproape ca noi

Comment

Eu mi-am cumparat din targ de la vitan acum 1an si 4luni un set de covorase tavita cu, covoras si pentru tunelul central si am dat 35 RON si sunt ca noi daca le spal.

Stau foarte bine sunt multumit de ele mai ales iarna cand se face balta pe ele si nu se scurge pe mocheta si au fost uzate avand in vedere ca in acest timp masina a facut 25 000 km si a mers zilnic.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

nu prea are nimeni pana acuma covorase care imita aluminiu ?
                  Am eu , sunt luate din targ la vitan , am niste mici si desi tepi pe spate care nu aluneca pe mocheta. mai sunt si in culoarea masinii.

Comment

Originally posted by lucialina View Post
                    astea sunt presurile mele luate dintr-un magazin cu piese auto si sunt foarte multumit de ele! sper ca se pot vedea presurile! sunt niste poze mai vechi...
                    Modelul asta am avut si eu, sunt bune ca sunt sub forma de tavita, ma cam enervau ca tot timpul intra cel de la sofer sub pedala de acceleratie oricum dupa un an cauciucul s-a intarit si s-au rupt si a trebuit sa le schimb. Acum am luat altele dintr-un cauciuc moale luate de la brick aveau o eticheta zicea ca sunt pentru logan, mi se par mai bune decat cele vechi.
                    Last edited by z1nedine; 15 January 2009, 04:48.
                    Loganul Meu !

Comment

In 2006 cind am luat masina mi-am luat originale de cauciuc, putin mai scumpe dar merita. Se curata foarte usor si mocheta originala e foarte protejata. Mentionez ca erau 2 tipuri si am luat modelul cu marginea mai inalta. Foarte multumit.

Comment

cind am achizitionat masina am primit cadou presurile..... sunt unele negre cu contur rosu... probabil cele mai ieftine.

pot spune doar ca sunt extrem de proaste.... nu au aderenta, ma trezesc cu presul de la sofer printre pedale

partea cea mai proasta e ca s-a si gaurit la frecare cel de la sofer.... cred ca am mers cu crampoane

zilele astea caut unele serioase....

Comment

Am achizitionat odata cu masina (mai 2006) presuri de la dealer (identice cu cele ale lui Renault) care la vremea respectiva mi s-au parut destul de scumpe (140 lei). Dupa aproape 3 ani de utilizare am constatat ca si-au meritat banii din plin. Sunt excelente si se mentin intr-o stare foarte buna.

Comment

am presuri de cauciuc gen carbon,arata bine dar nu sunt eficiente...o sa le schimb cu ceva mai practic,sfaturi pls...ms

Comment

Pai daca o sa cauti in thread-ul asta o sa gasesti si sfaturi.

Comment

Eu mi-am luat anul trecut covorase originale Michelin cu insertie de aluminiu si am dat pe ele 250 RON. Dar de atunci nici o problema si am si setul complet fata - spate de care sunt foarte multumit.
                                fara linkuri externe

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google