Originally posted by Red_Alin
View Post
Ce Presuri Aveti?
Collapse
X
-
Asa arata presurile mele. le-am luat dintr-un magazin cu piese dacia. au zimti care se prin in mocheta masini cred ca sunt originale oricum sunt foarte multumit de ele
Comment
-
Eu mi-am cumparat din targ de la vitan acum 1an si 4luni un set de covorase tavita cu, covoras si pentru tunelul central si am dat 35 RON si sunt ca noi daca le spal.
Stau foarte bine sunt multumit de ele mai ales iarna cand se face balta pe ele si nu se scurge pe mocheta si au fost uzate avand in vedere ca in acest timp masina a facut 25 000 km si a mers zilnic.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Originally posted by lucialina View Postastea sunt presurile mele luate dintr-un magazin cu piese auto si sunt foarte multumit de ele! sper ca se pot vedea presurile! sunt niste poze mai vechi...Last edited by z1nedine; 15 January 2009, 04:48.
Comment
-
cind am achizitionat masina am primit cadou presurile..... sunt unele negre cu contur rosu... probabil cele mai ieftine.
pot spune doar ca sunt extrem de proaste.... nu au aderenta, ma trezesc cu presul de la sofer printre pedale
partea cea mai proasta e ca s-a si gaurit la frecare cel de la sofer.... cred ca am mers cu crampoane
zilele astea caut unele serioase....
Comment
-
Am achizitionat odata cu masina (mai 2006) presuri de la dealer (identice cu cele ale lui Renault) care la vremea respectiva mi s-au parut destul de scumpe (140 lei). Dupa aproape 3 ani de utilizare am constatat ca si-au meritat banii din plin. Sunt excelente si se mentin intr-o stare foarte buna.
Comment
Comment