Daca alea Michelin nu au prindere in podea nu merita, mai ales ca sunt si 250 lei, mai mult decat cele originale.
Ce Presuri Aveti?
Collapse
X
-
-
Originally posted by andrei View PostDaca alea Michelin nu au prindere in podea nu merita, mai ales ca sunt si 250 lei, mai mult decat cele originale.fara linkuri externe
Comment
-
si eu mi.am luat teapa cu presurile...am luat unele universale...am dat 1 mil pe ele in 2005.de vreo 5 ori mi.a ramas acceleratia blocata in 6000 rpm din cauza lor...merg pe ideea ca cele gen tavita sunt cele mai bune.numai bine tuturorTRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
-
Covoresele Easy (cele cu marginile ridicate) originale sunt cele mai practice pentru noroaiele de la noi, in special daca circuli mult in oras cu opriri repetate. Se scot si se scutura fara sa ude sau sa murdareasca mocheta. Pacat ca cel din dreapta fata nu este un pic mai lung sub bord. Pasagerul care isi intinde picioarele jegoase, va murdari mocheta.
La 2 din 3 LGN-uri le-am primit cadou de la dealer. Modelul nou incepand cu 2007 are si capse spre deosebire de cel vechi care avea doar arici.
Sunt mult mai bune decat cele de tip Renault care nu au margine si in plus au tendinta sa alunece sub pedale. Am unele (pe care am dat o groaza de bani) pe un Clio 3 si la care in mod constant covorasul "calatoreste" sub ambreiaj, uneori cu insistenta chiar peste pedala de ambreiaj.
Comment
-
Cand am luat masina,in noiembrie,mi-am cumparat covorase gen tavita,din cauciuc.Acum,cand aproape ca a venit vara,mi-am luat covorase din mocheta si le-am pus peste cele din cauciuc.Curatenia se mentine cu efort minim.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment