Sa Repar Sau Nu ? Si Cum ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa Repar Sau Nu ? Si Cum ?

SALUTARE LUME

Din pacate traim in ROMANIA si am urmatoarele probleme :

1. Am gasit intr-o zi in parcare ARIPA DREAPTA FATA botita cu un calcai de bocanc exact jos spre usa dreapta. (problema care are cam 1 luna si ceva vechime)
    2. In oras cand am fost la un MALL am lasat masina parcata intr-o parcare si cand am iesit surpriza UN/O idioata creca cu o dacie 1300/1400 cu BARA metalica de tampon, a dat cu spatele exact in grila la mine si mi-a BOTIT V-ul cromat din bara fata, Sigla si numarul le-am gasit pe jos sub botul masinii si SPOILERUL de fata putin crapat intr-un loc. (cam 2-3 saptamani vechime)
    3. Ca sa puna capac la probleme deja existente un prieten a observat ca pe usa dreapta fata la vre-un centimetru si ceva fata de partea de jos si vreo 3-4 cm fata de aripa fata am o linie de vreo 5-6 cm (paralela cu marginea de jos) unde e pocnita vopseaua si daca te uiti atent se vede rugina pe tabla. (Observata cam de o saptama)

SPUNETI-MI si mie daca se merita ca primile 2 probleme sa le rezolv pe CASCO, eu presupun ca a treia problema ar trebui pe garantie pentru ca acolo nu e lovita masina ca sa fi sarit vopseaua.

Cum credeti ca se va proceda in cele 3 cazuri ???
    Se vor inlocui piesele deteriorate cu altele noi sau vor incerca sa le repare pe cele actuale ???
    Cum indicati sa procedez ca sa aduc masina intr-o stare cat mai apropiata de cea in care am luat-o ???

Daca doriti poze sa ma anuntati si voi incerca sa fac unele intr-un mediu cat mai luminat sa se vada cat mai bine.

MASINA e un PRESTIGE Gri Comet luat in OCT 2006 primul LIVRAT in GL
    Am intrebat acum pentru ca oricum vreau sa fac REVIZIA de 1 an la masina ca mai e putin si se face anul si am si 2 cupoane de schimb de ulei gratuit la NALBA GALATI, si daca e tot acum sa imi fac si toate aceste reparatii

PS: cine vreau un cupon pentru schimb de ulei MOKA la LOGAN orice model valabil pana pe 30 sept ce aduce o reducere de cam 1 milion il dau ieftin.

pune poze sa vedem...
    Tu sa ceri sus si tare la asigurator ca vrei sa ti se inlocuiasca piesele,nu indreptate,daca nu ai putea sa le rezolvi tu sa trebuiasca schimbate :p
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Detalii baieti
      Subtilitati ca sa fac in asa fel incat sa iasa cat mai bine ca nu degeaba platesc CASCO-ul ala .

Comment

1. Se indreapta aripa, nu se da inlocuire.
        2. Se schimba V-ul cromat, sigla se pune la loc. Plasticul e spart?
        3. Cred ca glumesti la faza cu garantia, si a 3-a problema tot pe CASCO se rezolva.
        Toate 3 te sfatuiesc sa le faci pe CASCO.

PS: Cuponul ala merge si in Bucuresti?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

SIGLA e deformata , varful de jos a siglei a fost STRIVIT, eu l-am indreptat cat am putut si l-am prins cum am putut la loc dar daca se uita cineva atent poate plecat cu sigla foarte usor, nemaintrand la locul ei ca la inceput.
          Plasticul din FRONT BUMPER e crapat, nu gaurit, dar cred ca merge reparat daca se rade si se da cu SPRITZ CHIT si se revopseste.
          Faza cu vopseaua si cu rugina eu cred ca ar trebui sa se rezolve pe garantie ca ei garanteaza pentru tabla parca 5 sau 6 ani, sa vad ce scrie exact in CARTE.

Ce imi e frica e ca dupa ce indreapta piesele botite si le vopseste ca nu o sa iasa calumea si o sa se observe unde s-au facut lucrarile

Deci eu zic ca cel putin Ornametul V cromat si cu SIGLA vor trebui inlocuite iar restul cel putin retusate daca nu inlocuite

Comment

Cum naiba sa faci ma andreie rugina pe casco? Pai cine e prost sa ti-o faca?
            numar secundele

Comment

@Marius: Daca zice ca e sarita vopseaua pe vreo 5 cm, nu cred ca a sarit din cauza "naturale", ci tot dintr-o lovitura ceva.

@GLDexTer: Dupa cum spui tu acum: sigla se schimba, si bara se repara cu kitul de reparatii pentru polipropilena.

Comment

Banuiam eu, cu bara.
                Faza cu vopseaua e cum naibii a sarit asa ca nu pare sa fie lovita usa in zona aia ca sa fi avut motiv sa sara vopseaua, si parca tabla aia de dedesupt trebuia sa fie tratata in o mie de feluri sa nu faca rugina asa de repede.
                Mai sunt curios la aripa cum o indreapta fara sa o dea jos ca e cam imposibil sa ajungi acolo dedesupt sa o indrepti de pe dinauntru.
                Si lafel si cu VOPSEAUA cat de isesizabil va fi lucrarea lor dupa revopsire.
                Last edited by GLDexTer; 29 August 2007, 23:25.

Comment

La Logan nu e tratata, asta e toata faza.

Daca sesizezi diferente de nuanta intre vopseaua noua si ce veche te duci sa ti-o faca din nou.
                  numar secundele

Comment

Normal trebuia sa fie tratata Marius.Atunci de ce se da 6 ani garantie ? Sa inteleg ca 6 ani in '' ''
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Masina fiind destul de noua, nu o sa se vada diferente de culoare, doar la cele mai vechi de 2-3 ani se vad diferente datorita decolorarii vopselei de pe masina.

Comment

Originally posted by GLDexTer
                        Si la fel si cu VOPSEAUA cat de isesizabil va fi lucrarea lor dupa revopsire.
                        un preten avea 70km rulati cind l-a lovit in parcare in usa dreapta spate. culoare albastru mineral si la vopsire a iesit mai inchis (pe usa noua), vizibil noaptea de la becu' de pe strada. asta pe linga vopsea cursa, impuritati si fara tratarea tablei inainte de vopsire. a facut scandal si au adus vopsitori de la bucuresti. alta usa noua si dupa citeva incercari (vreo 11) au reusit sa faca exact aceasi nuanta si e diferenta doar de granulatie. tre' sa fi cu ochii in vopsea sa observi. precizez ca a stat linga vopsitori 11 ore, de cind a dus masina si pina a plecat cu ea
                        recomand casco pentru 1 si 2 iar usa garantie. sper sa rezolvi fara scandal (prea mare)
                        daca nu merge punctul 3 pe garantie, intram la subtilitati si rezolvi tu usa si o bagi si pe aia pe casco
                        hai in timisoara, am eu un fiat cinquecento pe care trebe sa-l rezolv. puscam 2 ieprui deodata )

ps: sper ca ai luat dovada de la militeni, altfel ai cam mirlit-o!
                        Last edited by crististreulea; 30 August 2007, 11:36.
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by crististreulea
                          ps: sper ca ai luat dovada de la militeni, altfel ai cam mirlit-o!
                          De ce? Poate sa se duca oricand sa ia dovada.

Comment

amu luni am tucat un skoda octavia in fund (imi place culoarea) si am ajuns la nenea militeanu sa dau cu subsemnatul iar pe perete era afisat: pentru orice accident usor cu daune, este obligatoriu sa te prezinti la politie in decurs de 24 ore de la accident. altfel se lasa cu suspendare pe 3 luni a carnetului si amenda.
                            fara dovada de la politie nu iti repara masina si nu iti face nici pe casco.
                            trebe sa duc chitanta ca am platit amenda si fac o poza daca vrei
                            concluzia: trebuie sa te duci oricind in cele 24 ore.
                            offtopic: eram cu audi A6 de la firma si am facut muci fata, cei de la vw au aproximat reparatia pe la 50-60 mil
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Pai asta stiu si eu, dar el se duce si zice ca a gasit-o azi noapte lovita in parcare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google