Sa Repar Sau Nu ? Si Cum ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

te duci la nenea politaiu si dai cu subsemnatul:
    eu...stiti, aznoapte cindva in parcare cineva mi-a lovit bara si masca fata si probabil s-a simtit foarte vinovat daca a incercat sa indrepte V de pe masca si sa-l puna la loc. si daca a vazut ca n-a reusit sa-l puna perfect, la nervi i-a mai tras si un bocanc la aripa stinga si se pare ca nu i-a fost suficient, i-a mai tras si una la usa fata dreapta de a dat rugina.
    cum suna? "e ei prosti" dar nici chiar asa. prea multe peste noapte.
    ar fi o chestie sa dea vina pe vandalism, distrugere peste noapte. asta presupune inca citeva picioare in aripa si pe la usa aia. suficient de subtil? )
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Eu cand am fost odata la Politie sa-mi dea dovada sa repar o usa, era 3 noaptea, si mi-a dat PV si a zis: "Scrie-l tu, scrie ce e lovit si da-l sa-l semnez".)
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

eu am patit-o cu usa stanga spate.Am gasit-o infundata in parcare.Nu am vrut sa o fac pe Casco si am rezolvat-o la un prieten dar m-a costat 2 milioane.La tine ca sunt mai multe probleme in mai multe locuri,daca vrei s-o faci pe Casco trebuie sa gasesti un nene politist "maleabil" si cred ca asa o rezolvi

Comment

ca sa stai linistit,spoilerul ''indreapta-l'' u cu un ciocan,la treaba cu rugina nu o face pe garantie pt ca trebuie sa iasa rugina din interior catre exterior.deci...CASCO
          sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Mersi de sfaturile primite.
            In legatura cu rugina eu zic ca a iesit din inauntru spre afara de a umflat si pocnit vopseaua acolo.
            Sper ca maine sa am o camera la indemana si conditii de lumina ambientala buna pentru a va face poze cu partile daunate.

Cei care au trecut prin asa ceva sau asemanator va rog sa relatati cum ati rezolvat problema

Comment

)...Azi dimineata lam prins in parcare pe unu care imi dadea cu pietre in masina ....ptr ca iam ocupat locu de parcare Baiatau nu avea nici un pik de rusine ziceai ca e la el acasa el facea legea.....Rezolvarea a fost calma....lam luat frumos am desfacut porbagaju...si am luat o surubelnita...si am mers impreuna cu el la masina lui si defata cu el iam spart toate cele 4 cauciucuri.........si la sfarsit lam intrebat unde e aia de rezerva...)..desigur eram insotit de inca 2 baietii......dupaia mam suit frumos in masina si am taiato...
              sigpic

Comment

Nu ai toate vitele acasa!!!
                numar secundele

Comment

cred ca totusi are o atractie catre pasari, are citeva stoluri
                  unic...esti unic
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

pai voi cum ati reactiona cand aproape in fata voastra e unu care ia pietre de jos si iti da in masina...sa nu te apuce toti draci cand te gandesti ca ai dat atatia bani pe ea...plus ca te chinui sa o intreti ...ca sa fie ca noua si e un prost care iti da cu pietre in ea....pai sa cad din picioare cand lam vazut... si bataia nu era o rezolvare......
                    sigpic

Comment

Bafta ta ca nu ai dat de figurantu' de var-miu. Are gipan si ti-o tragea in mijlocul soselii. Asa i-a facut unuia cu un Cielo in Bucuresti, a legat sufa si l-a tarat. Cat despre spartul rotilor ce sa zic: pe de o parte ai dreptate sa fii indignat pe cealalta parte masura aplicata este neaos romaneasca.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

am si eu un logan la care am aripa fata un pic sifonata deasupra rotii de un nu stiu cine in plus e si o zgarietura tot pe aripa de vreo 10 cm.cam cat ar costa reparatia?

Comment

pe devizul de la service scria ca indreptat si vopsire completa element aripa dreapta fata a ajuns la 500 RON aproximativ.
                          acum depinde de la service la service si cat de grav e operatia.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google