eu folosesc acum o solutie albastra de la metro 5ron 5litri miroase a alcool si nu prea-mi place vreau sa caut ceva mai bun ptr ca mi-e frica sa nu-mi atace vopseaua
ce folositi pt parbriz?
Collapse
X
-
Originally posted by KeanuRevPute pute) da acuma.. nu strici un jab de bani mai ales cand ii vreme ploioasaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Are 3,5 L rezervorul de spalare geamuri.
Comment
-
Originally posted by csebalynpt mine care ar trebui sa cumpar tuica, nu-mi renteaza sa-mi pun 10l de tuica la pret triplu fata de 10l lichid spalator... intr-o singura zi (gl-tm) am consumat doua bidoane pline cu lichid pt parbriz. iti imaginezi ce scump ieseam cu tuica ?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLcum ai reusit frate???
apropo cati litri intra in rezervor?
mi-e mi-se pare cam nasoala pozitia m-am chinuit cam 5min cum sa pun cu bidonu de 5litri fara sa vars pe langa...sigpic
Comment
-
daca ii plin nu prea reusestiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by sandu View PostEu am un logan de putin timp si e prima mea masina. Incerc sa fiu atent la toate detaliile si sa invat cat mai mult, ieri am pus si eu pt prima data lichid de parbriz si va asigur ca inainte de asta m-am uitat in manualul masinii si nu scria nimic de un vreun lichid roz de la dealer care ar fi recomandat. Asa ca am cumparat o "ieftinaciune" din Kaufland sper sa nu fie probleme, oricum unde parchez eu la servici e sub niste nuci si cam tot timpul apare gainatz de pasare. Cladirea de birouri unde lucrez eu e facuta pe terenul unei case batranesti taranesti si proprietarul a pastrat casa si nucii.CT-97-VIPsigpic
Comment
-
Apa cu alcool santiar (cantitate redusa) sau lichid special galben sau albastru.Are ceva daca folosesc alcool sanitar? Imi recomanda-ti o solutie pt curatat geamuri laterale luneta? Plasticul de sus de pe parbriz chiar inainte de antena este ros in colturi stie cineva unde as putea gasi asa ceva/?
Comment
Comment