ce folositi pt parbriz?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu folosesc solutie pentru parbriz de la Rompetrol (de unde alimentez de fiecare data). Le adun numai ca bag 15 litrii (parca ?) si am un recipient solutie parbriz gratis. )

Comment

Solutie dinaia lezne din Cora.. Mall billa d asterge foarte bine APropo de.. Geamuri si Parbrize.. stie careva daca imi pun Folie pe geamuri imi pierd garantia? AStept uun raspuns
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

ce prind prin Real. nu ma plang

Comment

Originally posted by KeanuRev
          APropo de.. Geamuri si Parbrize.. stie careva daca imi pun Folie pe geamuri imi pierd garantia? AStept uun raspuns
          nu pierzi nici o garantie stai linistit.

Comment

lichidul ca lichidul ca el o fi bun saracu' (din Cora, 5 lei/5 litri), da stergatorul e de vina!! Am schimbat cu unele nemtesti si tot nu le-am nimerit.Cred ca parbrizul e de vina!

Comment

eu folosesc soluti de sters geamuri completata cu apa si alcool ....si face toata treaba.....nu ingheata nu scartie si nu oxideaza capetele de la tasnitori....
              JUST ME.....30-rdd......

Comment

E da faza ii ca si stergataorele.. nu tzin nush cat:| dupa 4 luni deja nu prea sterg bine imi lasa o dunga exact la mijloc)
                Enter the Matrix

Comment

Sa tina astea de la bosh mai mult de 5 luni?La banii astia ar trebui(100lei)!Oricum arata super!

Comment

Mi-am luat ceva de la Rompetrol (12 lei 2 litri...), culoare albastra, fara miros, la -40 grade cu teflon. Spunea Andrei cred, ca nu e bun, ca raman dare pe parbriz. La mine nu raman dare sau urme si spala foarte bine si nici nu mai scartzaie stergatoarele sau sa ''sara''. Parca si apa nu mai sta pe parbriz.

Comment

Da, eu ziceam, dar nu ca raman dare pe parbriz, ci in timp o sa se formeze grasime pe stergatoare si mai ales pe parbriz.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nush de aratat arata bine si scumpe da nah pana la urma is nijte stergatoare si nu cred ca se merita sa dai un jab de bani pe ele
                        Enter the Matrix

Comment

Cum grasime? De la teflon?
                          Intre timp oricum, o mai duci si la spalat...

Comment

ieri am cumparat cu 7ron 5l de lichid pt parbriz, facut de "tip" parca, rezista pana la -20 grade. si anul trecut tot asta i-am dat si a fost ok. ca si stergatoare, tot alea stock le am, cu scartaielile de rigoare daca nu-i bine udat parbrizul. ca rezolvare la scartaieli, trebuie rasucit un pic bratul stergatoarelor (in mod normal vin "in raspar" pe parbriz, de aia sar si scartaie) pana devine lamela perpendiculara pe parbriz. sau schimbate cu unele model vw (de-alea flexibile, imi scapa denumirea. sigur le recunoasteti prin benzinarii, coasta cam 150ron setul)
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mda...150 ron ...Mai bine mai imi iau 3 litri de ulei si mai ramane de chef. Sau mai pun ceva bani si-mi iau senzori de parcare.
                              Am vazut la cineva (Lau cred) cand ne-am intalnit la TM, sunt beton, dar scumpe domle scumpe...
                              Seba: 7 ron pt 5 litri? Mai da' esti sigur ca rezista la -20? Si cum miroase? A spirt sau tzuica? sau e fara miros. Deci nu spun ca nu e bun, intreb doar.

Si ceva important: cand e aproape plin bidonu' , nu auzi din masina asa..un cloncanit, ca eu m-am speriat prima data si am zis ca e ceva de la roata
                              Last edited by Octavian; 16 November 2007, 14:39.

Comment

tavi...vorbeam de chestii pt parbriz. ce dracu' de ulei iti iei tu pt parbriz ? iar senzorii de parcre, da, intr-adevar, curata parbrizul eu zic ca stergatoarele alea isi fac banii(lau poate sa-ti confirme).ca sa-ti raspund la intrebare, nu stiu cum miroase, inca nu l-am pus, ca e plin rezervorul cu lichid pt vara. probabil ca sambata-duminica o sa schimb complet lichidul si-ti spun atunci cum miroase. daca a tinut anul trecut la -15..-20 (cand am fost la galati, in ger si viscol), cred ca tine si anul asta...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google