ce folositi pt parbriz?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai si eu vorbeam de chestii pt parbriz, dar faceam o comparatie cu ce mai poti sa-ti iei pe banii astia, doar n-am omorat pe nimeni.
    Da' nu mi-ai spus, se aude de la bidonu' de apa vreun cloncanit cand eaproape plin , sau numai mie mi se pare...sau e din alta parte...

Comment

Originally posted by Octavian___28
      Cum grasime? De la teflon?
      Teflonul ala ce o fi? Apa?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

tavi, n-am auzit nici o cloncanitura. desi sunt un tip care aude zgomotele de la rulmenti, placute de frana, geamuri, antena, pori in esapament, uite ca astea de la lichidul de parbriz mi-au scapat nu stiu ce sa zic. poate galgaie si eu nu-mi dau seama...pana corbului sau nu dau eu suficent in gropi sau din cauza ca atunci cand pun lichid mai las de un deget-doua pana la gatul rezervorului, poate de aia nu galgaie pe denivelari sau frane mai seriaose.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba: eu am auzit o ''cloncanitura'' (azi am fost cu ''ea'' la baieti si am golit bidonu ca eram disperat) si nu se mai auzea! De acolo e,adica nu ma ''cloncanea''. Ce mai e , e un tzacanit de la tacheti sau ce o fi, cica le au toate.
          Andrei: teflonu' ala nu e apa si nici GRASIME. Mai studiaza. Fara suparare.

Comment

teflonul e un fel de plastic/polimer, material rezistent la uzura si care are un coeficient de frecare foarte mic, si coeficientul de aderenta negativ (adica udat cu apa, se formeaza stropi care "fug" singuri de pe suprafata teflonului). deobicei il gasesti in oalele/tigaile smechere de bucatarie si in pivoti si nu numai. e materialu' dracului:il tai cu foarfeca dar stiu pe unul care a incercat sa-l frezeze si-a inrosit o freza krupp si tot degeaba
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am crezut ca , fara sa intru in amanunte si spun ca e un fel de ''plastic'', rade lumea. Deci treaba e de ''simt'' . Nu e ''uleios'' sau ''grasimos''

Comment

stergatoare din profi cu 99.9 adica 9.99 ron pana acum solutie proprie apa chioara+ pur sau fairy ( depinde ce a pus nevasta sub chiuveta ) dar acu k veni iarna tre solutie anti inghet

PS iarna trecuta am ramas fara solutie pe pasul tihuta ( vatra dornei - campulung moldovenesc) am oprit intr-un sat si am cumparat din birt cea mai ordinara tarie combinata cu apa o fost supr pana la suceava doar daca ma oprea militia credea ori ca sunt pulbere de beat ori k am distilerie in porbagaj
                ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                YO2MKL
                sigpic

Comment

Si daca pun alcool sanitar in bidonas are ceva???? si il si diluez cu apa. eu in afara de apa nu am folosit nimic pana acum, si doar iarna era enervant .
                  eu consum un rezervor din ala cam in doua zile pe vremea asta, asa ca nu prea ma lasa buzunaru sa dau 10 lei pe 1L de solutie .
                  Don't touch! Never ever steal
                  Unless you're in for the kill

Comment

Alcool sanitar+apa e ok.Si eu am folosit iarna concentratie juma-juma sa fiu sigur ca nu ingheata,nu-i nici o problema.Cand aveam Nova puneam spirt si-n rezervorul de benzina(numai iarna)ca sa nu am surprize,sunt patit.Odata am patit-o intr-o vara urat de tot cu apa in benzina,aveam o dacie 1410 era aproape noua,pana nu am pus o juma' de spirt si am lasat-o cam o ora(aveam ceva treaba)n-am scapat de belea,ma gandeam sa golesc rezervorul in drum(era aproape plin),simteam ca-nebunesc
                    Last edited by D-FENS; 17 November 2007, 19:35.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

eu folosesc chestia aia roz de la dealer si sunt foarte multumit de ea si miroase si foarte bine.
                      Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

stricatzi un jab de bani pe lichide) cand este tuica de prune cata vrei la tzara
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

Si cum miroase in masina dupa ce speli parbrizul?
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by KeanuRev
                            stricatzi un jab de bani pe lichide) cand este tuica de prune cata vrei la tzara
                            si pute ca intr-o distilerie cand speli parbrizu

Comment

Lichid de parbriz 3l - 7,5 lei eftin sh bun
                              numar secundele

Comment

Pute pute) da acuma.. nu strici un jab de bani mai ales cand ii vreme ploioasa
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google