If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai si eu vorbeam de chestii pt parbriz, dar faceam o comparatie cu ce mai poti sa-ti iei pe banii astia, doar n-am omorat pe nimeni.
Da' nu mi-ai spus, se aude de la bidonu' de apa vreun cloncanit cand eaproape plin , sau numai mie mi se pare...sau e din alta parte...
tavi, n-am auzit nici o cloncanitura. desi sunt un tip care aude zgomotele de la rulmenti, placute de frana, geamuri, antena, pori in esapament, uite ca astea de la lichidul de parbriz mi-au scapat nu stiu ce sa zic. poate galgaie si eu nu-mi dau seama...pana corbului sau nu dau eu suficent in gropi sau din cauza ca atunci cand pun lichid mai las de un deget-doua pana la gatul rezervorului, poate de aia nu galgaie pe denivelari sau frane mai seriaose.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Seba: eu am auzit o ''cloncanitura'' (azi am fost cu ''ea'' la baieti si am golit bidonu ca eram disperat) si nu se mai auzea! De acolo e,adica nu ma ''cloncanea''. Ce mai e , e un tzacanit de la tacheti sau ce o fi, cica le au toate.
Andrei: teflonu' ala nu e apa si nici GRASIME. Mai studiaza. Fara suparare.
teflonul e un fel de plastic/polimer, material rezistent la uzura si care are un coeficient de frecare foarte mic, si coeficientul de aderenta negativ (adica udat cu apa, se formeaza stropi care "fug" singuri de pe suprafata teflonului). deobicei il gasesti in oalele/tigaile smechere de bucatarie si in pivoti si nu numai. e materialu' dracului:il tai cu foarfeca dar stiu pe unul care a incercat sa-l frezeze si-a inrosit o freza krupp si tot degeaba
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
stergatoare din profi cu 99.9 adica 9.99 ron pana acum solutie proprie apa chioara+ pur sau fairy ( depinde ce a pus nevasta sub chiuveta ) dar acu k veni iarna tre solutie anti inghet
PS iarna trecuta am ramas fara solutie pe pasul tihuta ( vatra dornei - campulung moldovenesc) am oprit intr-un sat si am cumparat din birt cea mai ordinara tarie combinata cu apa o fost supr pana la suceava doar daca ma oprea militia credea ori ca sunt pulbere de beat ori k am distilerie in porbagaj
...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Si daca pun alcool sanitar in bidonas are ceva???? si il si diluez cu apa. eu in afara de apa nu am folosit nimic pana acum, si doar iarna era enervant .
eu consum un rezervor din ala cam in doua zile pe vremea asta, asa ca nu prea ma lasa buzunaru sa dau 10 lei pe 1L de solutie .
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Alcool sanitar+apa e ok.Si eu am folosit iarna concentratie juma-juma sa fiu sigur ca nu ingheata,nu-i nici o problema.Cand aveam Nova puneam spirt si-n rezervorul de benzina(numai iarna)ca sa nu am surprize,sunt patit.Odata am patit-o intr-o vara urat de tot cu apa in benzina,aveam o dacie 1410 era aproape noua,pana nu am pus o juma' de spirt si am lasat-o cam o ora(aveam ceva treaba)n-am scapat de belea,ma gandeam sa golesc rezervorul in drum(era aproape plin),simteam ca-nebunesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment