If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu folosesc soluţii de parbriz de prin Carrefour, Real sau Kaufland, adică ce găsesc mai ieftin.
Dar în bidoanele alea pun vreo 60 ml de MR. PROPER (pt gresie şi faianţă). Curăţă foarte bine parbrizul, plus că miroase foarte bine a LĂMÂIE şi nu a distilerie
Si prin Lidl gasiti lichid parbriz la preturi ok. Dar sa pui mr proper, care contine substante abrazive, la Logan.....bine, se stie ca Loganul este foarte bun dpdv al tablariei si merita riscat
Eu vara umplu rezervorul cu apa de la robinet dupa care adaug 20-25 picaturi de fairy( din'ala de vase) . Isi face treaba foarte foarte bine,fiind special conceput ptr inlaturarea grasimii, degreseaza foarte bine si miroase si frumos
Mr.k : sunt mult mai multumit de varinta mea decat de 'super solutiile' ieftine din supermarketuri... la mine apa nu are atat de mult calcar incat sa imi fac probleme legate de acest aspect..plus ca ies mai ieftin. Poate la tine in iasi este o reala problema cu, calcarul.. sanatate..
Vezi sa nu blochezi motorasul (ieftin, cam 170-200 de lei) si duzele. Apa e destul de dura in toata Romania.
Sanatate si tie.
PS: poti scoate si antigelul pe perioada verii sa-l inlocuiesti cu niste apa de la robinet. Toamna, pui antigelul la loc. Si schimbi si pompa de apa in scurt timp.
Zona Rahova din Bucuresti este una dintre zonele cu cea mai dura si calcaroasa apa din Capitala. Ai facut test sa vezi ca nu este asa? Folosesti dedurizatoare?
Apa de la robinet (oricat de buna ar fi ea) tot are mizerie, si e posibil sa infunzi, la un moment dat, duzele. Pentru 5 lei cat costa un bidon de 5l de lichid de parbriz, chiar nu merita. Doar nu dai 5 lei in fiecare zi...
Pe apa rece la bai si bucatarie am filtru ptr calcar, se gaseste la romstal, costa undeva la 100-150 ron in functie de firma si le schimb cam la un an. De 4 ani folosesc metoda asta si nu am avut probleme nici cu pompa , nici cu duzele. Nu e vorba de zgarcienie, ptr ca vad ca unii asa au interpretat.. e vorba ca imi este mai accesibil asa.
Pe apa rece la bai si bucatarie am filtru ptr calcar, se gaseste la romstal, costa undeva la 100-150 ron in functie de firma si le schimb cam la un an. De 4 ani folosesc metoda asta si nu am avut probleme nici cu pompa , nici cu duzele. Nu e vorba de zgarcienie, ptr ca vad ca unii asa au interpretat.. e vorba ca imi este mai accesibil asa.
Filtrul ala de calcar e degeaba. Doar cu statie de dedurizare scapi, iar aia costa mii de euro + sarea care trebuie mereu inlocuita.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment