Lichid de parbriz de iarna de la Dacia. Ieftiniturile din supermarket facute cu spirt ''Mona'' in halat decoltat, pateaza vopseaua si nu au suficienta glicerina pentru mentinerea in stare buna a lamelor stergatoarelor / parbriz.
ce folositi pt parbriz?
Collapse
X
-
Originally posted by Kojak View PostAm avut ocazia sa vad ce se depune (balauri) in punga aia de 5l de lichid de parbriz cu pretentii (JetX cu teflon). Ala care costa fo' 22lei-25lei pnga de 5 litri.
Si asta nu o data...ca o puneam pe seama unei intamplari / lot prost, de aproape fiecare data.
daca e ok, pun si eu
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostBai fratilor. Sincer acum, chiar nu pot sa va inteleg.
Daca nu se gasea lichid de parbriz, daca era 100 lei/litru, mai intelegeam.
Dar, cand gasesti lichid de parbriz si la 3 lei (atat am dat eu in Cora pe lichidul de iarna acum 2 luni; si guma Orbit e mai scumpa), nu intelegi de ce va complicati.
Nu va e mai la indemana sa puneti ulei Floarea Soarelui in motor, in loc de Dacia Oil, Mobil1, etc?
Pentru interior am cumparat soltie dezaburire geamuri, pana acum sunt multumita. Dimineata nu trebuie sa sterg geamurile inainte de plecare.
Daca stau bine sa ma gandesc, pentru a nu se forma acel condens, era mai ieftin daca foloseam otet cu apa.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDaca pun Proper d'ala galben in lichidu' meu albastru, asta din urma se face verde cred.
Acum pe bune,,,toata treaba la mine este testata. Adica, daca pun lichid din asta ieftin fara Proper in el, parbrizul nu se sterge cum trebuie, bonus, mai si scartaie stergatoarele uneori.
Dar proper asta fiind si uleios(ca sa zic asa) stergatoarele aluneca perfect pe geam si totodata elimina murdaria muuult mai repede si nu lasa urme deloc.
Asta tine loc de teflon sau glicerina,,dupa cum bine a zis si Dr_Mke, dar varianta mea este cu mult mai ieftina. Adica,,una este sa dai 3/4/5 lei pe un bidon de solutie si apoi pui doua doape de proper in el si sa ai efect garantat, alta e sa dai pe 5 litri vreo 20/25/30 de lei si sa iti para rau dupa bani, ca vezi la final ca solutia este fix de PIX,,adica dai pe litrul de solutie cam cat ai da pe litrul de benzina.Last edited by Ivan Marian; 14 November 2013, 20:04.
Comment
-
Comment