sa scumpit lichidul de iarna...14 ron..acum 1 an era 5 ron
ce folositi pt parbriz?
Collapse
X
-
S-a scumpit in ultimu' hal, mai ales asta de -30grC. Ala de -40, nici n-a aparut anu asta pa tejghele.
Au scumpit imputitii JetX-u' la punga de 4 litri...l-au facut 29lei (!!!). Si-s numa' 4L, inainte era punga de 5L (undeva cam la 20-22lei)....asa ca le-am dat jet...fara X
Ce dracu, mai pui inca 29 lei si iti iei o sticla de 750ml de cel mai prost uischi, tot din supermarket.
Comment
-
eu folosesc o amestecatura :
- o javra de lichid de 5-7 lei care cica rezista pana la -20 grade
- juma litru de spirt
- cam 30-40 mll de solutie pentru curatat parchetul, e alunecos si aluneca mai usor stergatoarele pe parbriz
Fac amestecul si tine la mai mult de -30 grade pana ingheata, sterge bine fara probleme si nu scartaie stergatoarele pe geam.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostS-a scumpit in ultimu' hal, mai ales asta de -30grC. Ala de -40, nici n-a aparut anu asta pa tejghele.
Au scumpit imputitii JetX-u' la punga de 4 litri...l-au facut 29lei (!!!). Si-s numa' 4L, inainte era punga de 5L (undeva cam la 20-22lei)....asa ca le-am dat jet...fara X
Ce dracu, mai pui inca 29 lei si iti iei o sticla de 750ml de cel mai prost uischi, tot din supermarket.
eu am luat in septembrie de la metro jetx de ala...la 5l cu 20 de lei...iti pun deoparte 1L Kojakane?Keep walking...
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View Posteu am luat in septembrie de la metro jetx de ala...la 5l cu 20 de lei...iti pun deoparte 1L Kojakane?
Sigur nu era de vara, d-ala rozu'?
Bre, balantainsu il dam la ficatei sa-l prelucreze, nu sa-l scuipe diuzele pa parbriz!
Comment
-
Am vazut la Cora în Sun Plaza alcool tehnic. Era vreo 12 lei parca o sticlă de 1 litru.
Cred că asta în combinație cu lichid de iarnă ordinar (vorba lui Samy) face față cu brio la gerurile ce vor veni. Zic... 5 litri lichid de iarnă în combinație cu vreo 250ml alcool tehnic ar merge de minune.
Bineînțeles... mai adaugi 2 doape si de Proper
Comment
-
-
Dacă bagi soluție ieftină cică se înfundă instalația(adică niște furtune/duze) sau sughite motorașul de la atâta calcar
Dar... cică e mai bine să bagi din ala la 25/30 de lei 4 litri, că eeee beeeetonnnnn. Aiurea... vorba lui @Dark.. o să ajungi să dai mai mult pe lichid decât pe benzină sau la vreo 4-5 pungi din alea plătești instalația toată de nouă.
Comment
-
Chiar stiu un caz: A dat 50 de lei pe lichid si 80 de lei pe benzina, la un drum de iarna, cu multa umezeala pe carosabil. Evident, lichidul a fost cumparat din benzinarii, unde preturile sunt de neam prost.
Cu JetX-ul cu teflon risti sa patezi capota motor, iremediabil. Folosesc numai lichid ieftin de unde apuc. N-am patit sa nu pot spala parbrizul, indiferent de temperatura de afara.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment