ce folositi pt parbriz?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ivan Marian View Post
    ...la vreo 4-5 pungi din alea plătești instalația toată de nouă.
    La alea de 1 leu juma punga poate.

Mariane, si io am bagat (si inca mai am destul in bidon) d-ala de 7-8lei / bidonu' de 5l...da' sincer, ce poa' sa fie ala la 1 leu juma (hai ca e 3 lei mai nou, cica)?

Si apa de ploaie colectata si imbuteliata cum vrei tu e mai scumpa de 1.5-3lei.

Originally posted by darksid3 View Post
    Cu JetX-ul cu teflon risti sa patezi capota motor, iremediabil.
    Dark, am folosit ani de zile JetX d-ala cu teflon si de iarna si de vara.
    Iti garantez io ca nu s-a patat absolut nimic, nici macar borcanu' nu s-a albastrit / rozalit
    In schimb de cand am inceput sa bag Winny d-asta de 7 lei, s-a albastrit borcanu'.
    Pe de alta parte. ptr. ala de iarna, in ceea ce priveste culoarea caroseriei, ma ajuta si culoarea masinii (egee)

Poate ca d-aia am pct. de rugina pe stalpi...mai stii.
    Last edited by Kojak; 13 December 2013, 19:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu propun ca Ponta să pună acciza de 7 euro cenți pe litrul de lichid de parbriz

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
        Eu propun ca Ponta să pună acciza de 7 euro cenți pe capacelu' de Mr. Proper
        )))))))))

Comment

• Bai lasati in pace Proparu' !!!

Ieri am vazut in Kaufland: 14-16RON (nu mai stiu exact) 5l. Aia ieftina. Da cica nu contine metanol. ;)

Comment

• Lichid marca Kaufland, netoxic, scrie in germana pe el 20de lei. Bidon smecher, cu gura in lateral ca sa torni mai comod in Logan.
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google