Eu acum am pus soluie de iarna,din Metro. Nu imi place ca are ceva grasimi si cand ploua, parbrizul nu se curata bine, ramane uns. Aceasi problema am avut-o si iarna trecuta cu solutie tot din din aia ieftina...
ce folositi pt parbriz?
Collapse
X
-
-
Eu zic sa nu va complicati cu asa ceva, un litru de solutie concentrata de calitate e in jur de 10 lei.
Comment
-
Zilele trecute am constatat ca nu mai am solutie in vasul pentru spalat parbrizul. Solutia era de iarna, de iarna trecuta. Vara nu prea obisnuiesc sa spal parbrizul cu stergatoarele pentru ca spal masina in fiecare saptamana si daca vad praf sau ceva prefer sa folosesc fas-fas si sa sterg geamurile cu niste servetele. Le tin mereu curate pentru ca ma dispera aurolacii la semafor care sar pe tine daca vad parbrizul murdar, asa daca il vad curat nu se mai baga. Si ca solutie de spalat parbrizul, cumpar din hypermarket-uri din alea la 5 litri pt ca sunt ieftine. Era o solutie de geamuri pe la benzinarii in pungi de plastic, parca clean X, sau ceva de genul, 25 lei punga. Am avut iarna trecuta un drum pana la Brasov pe vreme naspa si am folosit 10 litri din solutia aia = 50 lei, si 60 benzina. Deci nu se merita sa cumperi cine stie ce specialitati sa mai dai si o gramada de bani aiurea.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Pe perioada verii complectam cu apa, dar acuma m-am pregatit de iarna ) si mi-am luat ceva solutie albastra de la carefour 5 L cred ca o fost 7 lei (ceva de genu). Eu unul nu m-as aventura sa pun spirt sau tzuica sau mai stiu io ce solutii din astea, pentru ca nu stiu ce efecte au pe termen lung asupra tablei, vopselei, chederelor, etc... Sincer si cu solutia asta care am cumparat-o acuma am o oarecare retinere cand spal parbrizu pentru ca miroase putin a alcool. Cred ca mai bine imi iau lichid roz de la dealer (in sperantza ca nu are efecte negative pe termen lung asupra chederelor, vopselei, tablei... Etc)
Apropo am citit mai sus (cred ca Andrei) zicea ca aude ceva cloncanit. Sa stii ca si la mine se aude, si la aceeasi concluzie am ajuns si eu, venea de la rezervorul de lichid de spalat parbrizu.Last edited by Ravencrt; 17 October 2008, 14:28.
Comment
Comment