ce folositi pt parbriz?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe mine m-a prins primul inghet in iarna asta cu lichid de vara in borcan si s-a "branzit", si cum aveam destul de mult am pus o sticla de alcool sanitar de 1/2 L, in rest solutie -20 grade din Supermarket de preferinta cat mai ieftina. Ma gandesc sa deschid un thread despre cel mai bun odorizant de interior sa vedem care e bun si care "dauneaza"!

Comment

• eu numai din supermarket si nu am obiectii...
      Better late than never, but never better late

Comment

• @vasile78:
        Exista deja un thread pentru asa ceva. Da cautare la "parfumuri auto" si ai sa gasesti.
        Bafta!
        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Glumeam TopCat, eu dau in trotineta cu Farmec 16 si miroase superb )

Comment

• Voi vreti ca lichiul sa curete si sa nu inghete iarna sau sa improspateze aerul de afara cu parfum?Ala cu 7 roni 5 l ce are?Curata f bine;iar cel de iarna ii mai pui niste alcool sanitar daca e chiar frig afara mai mult de -20 grade si nu ai nici un fel de probleme.
            sigpic
            TM 01 DEO

Comment

• Buna ziua tuturor. Am o nelamurire: Cand spal parbrizul, dupa ce sterg cu stergatoarele si se zvanta raman pete albe pe parbriz, care incomodeaza serios vederea (mai ales cand iti bate soarele din fata). Ce poate fi de vina si ce as putea face. (Mentionez ca solutia a luat-o tata de la luk'oil). Multumesc.

Comment

• Pentru inceput schimba stergatoarele.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Trebuie sa le schimb si daca masina are 2 luni, de noua cumparata si nici nu le-am prea folosit pana acum?

Comment

• Din pacate, la Logan trebuie sa schimbi stergatoarele din prima zi....altfel nu are de ce sa-ti ramana pete pe parbriz.
                    Fa si o poza la petele alea ca sa ne dumirim 100%
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• din cate stiu eu stergatoarele originale sterg ok c-am un an. Cel putin asta am vazut la mine si la cercul meu de amici cu logan...
                      incearca sa le dai jos si sa le cureti ... mie nu imi stergeau dupa ce ieseam de la spalatorie...se imbibau cu ceara data de ei pe masina...
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• depinde ce inseamna pentru fiecare stersul ala bine....eu abia asteptam sa scap de ele,niste porcarii!

Comment

• la mine insemna sa stearga perfect fara nici o dunga,urma...dar dupa 3-4 luni scartaiau de numa...chiar daca stergeau ok.
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Deci inseamna ca trebuie sa ma gandesc sa le schimb (cam 100 si ceva 200 costa nu). Multumesc pentru raspunsuri. Ma gandeam ca poate fi solutia de vina, se pare ca nu.

Comment

• poti sa iei si flat cu 7 lei...si alea sterg ok

Comment

• Eu mai am jumatate de luna si fac 1 an cu masina si stergatoarele sunt cele originale. Sterg impecabil, nici o urma nici o dunga. Din cate am inteles cele de fabrica sunt cele mai bune, dupaia le schimbi mai des ca nu mai gasesti la fel....ma astept sa cada si ale mele din moment in moment....deocamdata jos palaria. Mai am u nprieten tot cu logan si el are 1 an si 1 luna si la fel nu le-a schimbat....
                                Sterge lama putin cu o carpa sa nu fi ramas ceva mizerie ceva unsoare cine stie....eu asta vara mai pateam asa cand mergeam cu viteza inafara localitatii si umpleam parbrizul de muste....de la muste sterge mai urat putin daca nu dai cu lichid mult si mai raman strivite pe lama stergatorului deci trebuie sterse dupa un astfel de drum altfel ai probleme.
                                Intalniri Logan Club Constanta:
                                In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                                Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google