Eu le am de 2 ani si 3 luni pe masina si inca mai merg!
ce folositi pt parbriz?
Collapse
X
-
Sunt sigur ca cei care cumpara solutie scumpa de parbriz o folosesc cu economie maxima,adica o folosesc doar cand nu mai vad aproape nimic.
Eu cumpar din aia la 7-8 lei 5 litri sau la 10 lei din aia pt iarna si mai torn in bidon ceva sapun lichid ca sa curete grasimea mai bine.
Deci folosesc solutie din abundenta fara sa imi para rau de ea ca costa mult.
Cum ar fi sa bag benzina de 4,5 lei litru si sa cumpar lichid de 7-8 lei litru?
Adica de regula bag benzina de 50 de lei si sa cumpar solutie de 35 de lei,mai bine iau solutie de 5 lei si bag benzina de 80 de lei!
Comment
-
eu am unele din auchan luate,in jur de 55 ron ambele,sunt inca grozave,cu toate ca atunci cand a fost gerul ala au inghetat pe parbriz si au lasat o parte din ele acolo ...la primavara ma gandesc la un set de bosch,eu sunt genul de sofer pe care il dispera stergatorul,daca ala nu e perfect eu nu conduc linistit.nu trebuie sa lase urme,dare,sa nu faca zgomot ca ma dispera.asta e,fiecare cu pasarica lui
Comment
-
corect. Si eu tot la 5L 7 lei pun .... si dau din abundenta pana se curata tot ... e normal.... nu stau sa ma mut cu capu cu gatu ca am o musca sau ceva drept in fata dar nu dau cu stergatorul ca sa nu consum solutie....e o prostie. Sau daca stai iarna sau pe mazga in spatele la un tir... consumi la lichid de opresti si mai completezi )(am tot timpul iernii un bidon cu mine in portbagaj. vara am unul in garaj dar nu il tin dupa mine ca nu e asa mizerie sa necestie completare imediata.)Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Pai tu daca ai folosi solutie de 10 lei litru fata de 1 leu litru cum ai proceda cu,,,curatirea parbrizului?
Adica daca bagi benzina de 9 lei diferenta mergi vreo 30 de km la un consum de 7% pe cand la solutie poti sa o folosesti pe toata in 10 km daca mergi in spatele unui tir sau in spatele multora care nu au sorturi(aparatori) de noroi!
Comment
-
eu in general merg in oras,si cand ies afara iau un bidon de 5l in portbagaj si recipientul ala plin si aia e,stropesc pana imi vine acru,decat sa stau cu geamul murdar,oricum mai mult de 1 min nu stai in spatele tirului fara sa stropesti decat daca scoti capul pe geam precum Ace Ventura ...asta e riscul meseriei!nu folosesti jetix sau cum se numeste ala cand pleci la drum lung daca spui ca e prea scump si nu le cumperi din benzinarii,au aia niste adaosuri,mama-mama!
Comment
-
Dar aia cu 6 ron cu ce se diferentiaza fata de aia cu 10 ron /litru?Amandoua fac acelasi lucru.Oricum si lucrurile scumpe au cumparatori.Referitor la stergatoare eu folosesc un set din piata cu 20 ron.Il am de vreo 6 luni si inca mai merg ,sterg foarte bine.sigpic
TM 01 DEO
Comment
-
ivane bine ai revenit cu gandirea aia de ``teoria chibritului`` in ct a venit oarecum iarna si ma surprins fara lichid de parbriz era gol peste tot la metro avea daseta doar la 5-7lei litru . si da am luat 2bidoane de elf la 4litri bidonu vreo 25 de lei. si le-am consumat in 200km. asta nu inseamna ca fac asta tot timpu in general puneam nsolutie ieftina , o perioada am pus doar jetix dar mi-am dat seama ca e la fel de proasta ca oricare alta. dar daca tu gandesti ca nu ai consuma solutie doar ptr ca e scumpa , atunci de ce ai cumparato???
ps isi merita banii solutia de la elf / total. are in metro selgros.
nu incepe aici discutiile de consum... ai topic dedicat.
ps vara folosesc solutie concentrata de la omv e cam 7lei litru la care adaug 7lei apa dedurizata si ies cam 6litri de solutie. si sunt sigur ca nu mai imi raman acele dare albe pe capota...Last edited by SoNyKeL; 13 January 2010, 19:11.
sigpic
Comment
Comment